Isvicreden Selamlar

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
Selam arkadaslar,

Ismim Onur, isvicrede yasiyorum! evimde 3 muhabbet kusu var birde mavi alinli amazon papaganim:) 24 yasindayim! aslen bursaliyim, ki önümüzdeki günlerde kucuk capli bi uretimhane acma hayalim var! abilerimin destegi olmasi halinde!

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Hoşgeldiniz. Oradaki fuar ve festivallere katılabiliyorsanız fotoğrafları görmek isteriz.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Onur bey, Aileye HoşGeldiniz..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Onur Bey aramıza hoşgeldiniz.şimdiden aile ortamında mubişlerinizle güzel günler geçirmek dileğiyle.....

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
hosbulduk arkadaslar,

burda gecen hafta olmustu bi organizasyon, kendime bi jumbo alarak yetindim:) foto fln cekemedim! ama bi spor salonun kiralayip, orda sergilenmisdi kuslar! cokda makul fiyatlara satilan kuslar vardi! rekabet ortami baya kizisikdi, mesela, bnm jumbom normalde 100 franka satisa cikmis, ben aksam gittim, 5 franka aldim:) ama simdi arayip bulamiyorum ona güzel bi es:( umarim kisa zamanda bulurum:) kafesde 3 erkek oldu, disi kus yok! bugun yarin disilerinide getiririm eve... galerideki fotolari aktiflestiririm

E

elaziz2316

Guest
10u-R' Alıntı:
hosbulduk arkadaslar,

burda gecen hafta olmustu bi organizasyon, kendime bi jumbo alarak yetindim:) foto fln cekemedim! ama bi spor salonun kiralayip, orda sergilenmisdi kuslar! cokda makul fiyatlara satilan kuslar vardi! rekabet ortami baya kizisikdi, mesela, bnm jumbom normalde 100 franka satisa cikmis, ben aksam gittim, 5 franka aldim:) ama simdi arayip bulamiyorum ona güzel bi es:( umarim kisa zamanda bulurum:) kafesde 3 erkek oldu, disi kus yok! bugun yarin disilerinide getiririm eve... galerideki fotolari aktiflestiririm
    Kuşlarının resimlerini bekliyoruz. Bursa'ya bi gelişinde bize de getirirsin artık (ücreti mukabilinde tabiki). Değişik kan olmuş olur.