.....İTHAL JUMBO İŞİNİ ÇÖZEMEDİM....

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
ARKADAŞLAR BU İTHAL JUMBOLARI NASIL İTHAL EDİYORLAR YANİ BENDE İSTESEM VEYA HERHANGİ BİRİ İSTESE KANUN TÜZÜKLERİ NEDİR?
KOLAYMI GETİRMESİ?
YURT DIŞINDAKİ ÜRETİCİLER NEDEN YAVRU VERMİYORLARDA DAMIZLIK VERİYORLAR?
ÜRETİMDEN DÜŞMÜŞ KUŞLAR OLABİLİRMİ BUNLAR?KİMSE ÇALIŞAN KUŞUNU KOLAY KOLAY VERMEZ GİBİME GELİYOR YANLIŞMIYIM?
HEP SATILANLAR DAMIZLIK YAVRU NİYE YOK BUNU ÇÖZEMEDİM.
PARAMIZI KAPTIRMAYALIM.ÜLKEMİZDEDE VAR BÖYLE ÜRETİCİLER.
YANLIŞ ANLAMASIN KİMSE SÖZLERİM BENİ BAĞLAR AMA İÇİ GEÇMİŞ KUŞLAR İÇİN YABANCI ÜRETİCİLERE PARA KAPTIRMAYALIM.
AFFINIZA SIĞINARAK BÖYLE BİR KONU AÇTIM.HAKKINIZI HELAL EDİN.SAYGILAR

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Yavru kuşa rağbet yokta ondandır ama güzel bir konuya değinmişsin.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
benim bildiğim yurt dışından gelen kuşların %70 büyük ithalatçı firmalar getiriyor. diğer %30 olan bölüm kendi çabalarıyla getirmeye çalışıyorlar....yavru gelmemesinin sebebini yola dayanamayacakları için de  getirmiyor olabilirler ..
+ Güzel özetlemişsin bayram abi

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavruları kendinelerine ayiriyorlar yurt dısındakiler.. sağdıkları kusları az yavru veren veya sıkıntılı olanları gonderiyorlar cogu öle:) işi biliyorlar...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BENCE BMC  rotfl
ONLARIN YAVRU YAPMAYANI BİZİM BAKIMLA DİNAMİT OLUR HERŞEYİN DOĞALI KRALI BURDA AMA ADAMLARDA EKONOMİK PROBLEM YOK YANİ BİZİM GİBİ DEĞİLLER O YÜZDEN DEVLET DESTEĞİDE OLUNCA O ,,,, BİZDE MERAK VE GEÇİM MEVZUSUYLA SARILIYORUZ AYNI TV GİBİ TAKOZLARI VERDİLER BİZE ŞİMDİ ELSD LER FALAN YOK RENK TEPELİ JUMBO TEPELİ JUMBO FALAN DERKEN İŞİ GÖTÜRÜYORLAR AMA PARKURLAR AYNI OLMASADA ŞAMPİYON KANARYAYI UNUTMADIK ONLARADA KAPAK  SLM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Murat AKKURT' Alıntı:
YURT DIŞINDAKİ ÜRETİCİLER NEDEN YAVRU VERMİYORLARDA DAMIZLIK VERİYORLAR?
ÜRETİMDEN DÜŞMÜŞ KUŞLAR OLABİLİRMİ BUNLAR?KİMSE ÇALIŞAN KUŞUNU KOLAY KOLAY VERMEZ GİBİME GELİYOR YANLIŞMIYIM?
HEP SATILANLAR DAMIZLIK YAVRU NİYE YOK BUNU ÇÖZEMEDİM.
SAYGILAR

Murat bey haklısınız...Denenmiş üretimde verim alınamayan, sorunlu problemli kuşları elden çıkarıyorlar...Yavruları kendilerine ayırıyorlar...
    Türkiyeden de yutr dışına kanarya çok gidiyor...Bizim kanaryacılarda bu sistemi uyguluyor...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
BENCE BMC  rotfl
ONLARIN YAVRU YAPMAYANI BİZİM BAKIMLA DİNAMİT OLUR HERŞEYİN DOĞALI KRALI BURDA AMA ADAMLARDA EKONOMİK PROBLEM YOK YANİ BİZİM GİBİ DEĞİLLER O YÜZDEN DEVLET DESTEĞİDE OLUNCA O ,,,, BİZDE MERAK VE GEÇİM MEVZUSUYLA SARILIYORUZ AYNI TV GİBİ TAKOZLARI VERDİLER BİZE ŞİMDİ ELSD LER FALAN YOK RENK TEPELİ JUMBO TEPELİ JUMBO FALAN DERKEN İŞİ GÖTÜRÜYORLAR AMA PARKURLAR AYNI OLMASADA ŞAMPİYON KANARYAYI UNUTMADIK ONLARADA KAPAK  SLM
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
bizim üreticiler nedense çok pahalıya kuş satıyorlar. insanlarda ithal ediyor.