İYONİZERİ SONUNDA YAPTIM.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Maşallah abi eline sağlık uzun ömür kullanman dileği ile..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Elinize emeğinize saglık.güzel olmuş detaylarınıda beklemekteyiz saygılar.....

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
Mehmet abi tam olarak görevi nedir bunun havayı temizlemek için galiba biraz detay verebilirmisin? şimdiden teşekkürler.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MEHMET SENİ TEBRİK EDİYORUM DİĞER DETAYLARI YAZMAMIŞSIN
FAN KISMI,HAVA SİRKİLASYONU,ÇALIŞMA,VERİM DURUMLARI TEST GİBİ BİLGİLERİ BUNLARI BELİRTİRSEN MEMNUN OLURUM
Abi yaklaşık yarım saatlik çalıştırma sonunda, sabahtan beri ağrıyan başımın ağrısı dindi. Bazı arkadaşlar psikolojiktir falan diyor ama ben negatif iyondan olduğunu biliyorum. Çok araştırmasını yaptığım için. Burada gerçekten iyon oluşunu şimşeği görüyorum. Diğer cihazlar gibi hikaye olmadığını biliyorum. Ufak bir fan ile sirküle yapacak bir yere mesela kapı üstü gibi bir yere bağlanacak bir sistem çok etkili olacağına inanıyorum.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
negatif iyonlar canlılar üzerin de bir rahatlama etkisi yapıyor.
ben de hafta da 2 gün iyonizer çalıştırıyorum.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Negatif İyonun Yararları saymakla bitmiyor. marankinin sitesinden bunları buldum.

Beyin Kullanım Kılavuzu: Zihin ve Beyin Araştırmanın günlük kullanımdaki yeri kitabının yazarı ve Charlotte Kuzey Carolina’daki Uygulamalı Düşünsel Bilimler Merkezinin Araştırma Bölüm Başkanı Pierce J. Howard, PhD " Negatif iyonlar oksijenin beyine ulaşmasına yardımcı oluyor, bu da daha dikkatli olmamıza, uyuklama halinden kurtulmamıza ve daha zinde bir zihne kavuşmamıza yardımcı oluyor” diyor.

Ayrıca negatif iyonlar bizi havadaki mikroplardan koruyabilir ve aksırma öksürme oranımızı azaltabilir. Negatif iyonlardan büyük oranda etkilenebilen toplumun üçte biri de kendini hafiflemiş, adeta bulutların üzerinde yürüyor gibi hissedebilir. Bir pencereyi açtığınızda hemen kendinizi tazelenmiş hissediyorsanız, klimalı ortamlarda uykunuz geliyorsa ama pencereyi açar açmaz rahatladığınızı hissediyorsanız siz bu kişilerden biri olabilirsiniz.

Negatif İyonun Bedene Etkileri

- Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.
- Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.
- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Canlılık, zindelik verir.
- İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.
- Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.

En güzel özelliklerinden bir kaçı şunlar, kokuyu, havadaki mikropların %95 ini öldürmesi, havadaki tozun %52 sini yok etmesi,...

http://www.maranki.com/823_Tuz-Lambalarindaki-Mucizevi-Negatif-Iyon.html

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Abi yaklaşık yarım saatlik çalıştırma sonunda, sabahtan beri ağrıyan başımın ağrısı dindi. Bazı arkadaşlar psikolojiktir falan diyor ama ben negatif iyondan olduğunu biliyorum. Çok araştırmasını yaptığım için. Burada gerçekten iyon oluşunu şimşeği görüyorum. Diğer cihazlar gibi hikaye olmadığını biliyorum. Ufak bir fan ile sirküle yapacak bir yere mesela kapı üstü gibi bir yere bağlanacak bir sistem çok etkili olacağına inanıyorum.
YANİ YAPTIĞIN BU ELEKTRONİK DEVREYİ BİR BORU GİBİ BİR NESNENİN İÇİNE KOYUP
FAN YARDIMIYLA HAVAYI GEÇİRİP AYNI ODANIN İÇİNDE HAVAYI DEVİR DAİM YAPMA GİBİ BİRŞEYMİ DÜŞÜNÜYORSUN

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
selahattin abi ben iyonizer etkili simbo hava temizleme cihazı kullanıyorum.
hem havayı temizliyor hem de iyonları havaya ( oda içerisine ) rahatlıkla dağıtıyor.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
YANİ YAPTIĞIN BU ELEKTRONİK DEVREYİ BİR BORU GİBİ BİR NESNENİN İÇİNE KOYUP
FAN YARDIMIYLA HAVAYI GEÇİRİP AYNI ODANIN İÇİNDE HAVAYI DEVİR DAİM YAPMA GİBİ BİRŞEYMİ DÜŞÜNÜYORSUN
Yok abi boru gibi değilde normal plastik kutu içine koyacağım. 2 adet iğne ucunu çıkarıp arkasına fan bağlayacağım. Yalnız çok tehlikeli olacak. Bir kuşun kafesinden kaçıp üstüne konması durumunda bir sn de 7500 voltu yemesi demek. Yada polislerin elindeki elektrik silahları gibi insanı 15 dk etkisiz yapabilecek tehlikede bir cihaz. İğneleride hava alacak bir sistemin içinde gizlemek lazım. Arkasına birde fan oldumu işlem tamamdır.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
SEVGİLİ FATİH KARDEŞİM KULLANDIĞIN BU İYONİZER HAVA TEMİZLEME CİHAZININ SENDE NE GİBİ ETKİLER YAPTI
NE GİBİ FAYDALARI OLDU KULLANMADAN ÖNCE VE KULLANDIKTAN SONRAKİ SENDE YAPTIĞI ETKİYİ DEMEK İSTİYORUM
BELİRTİRSEN SEVİNİRİM

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Fatih AY' Alıntı:
selahattin abi ben iyonizer etkili simbo hava temizleme cihazı kullanıyorum.
hem havayı temizliyor hem de iyonları havaya ( oda içerisine ) rahatlıkla dağıtıyor.
Fatih bey o cihazı görmedim ama, bir çok klima gördüm iyonizerli olduğunu iddia eden. Ben pek inanmıyorum. Gerçekten ark sesinin gelmesi gerekiyor. Yoksa hikaye.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
selahattin abi ben kümesim de çalışırken daha önce yorgunluk hissi vardı .
bu cihazı aldıktan sonra zaman nasıl geçiyor fark etmiyorum.

kerim

Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
KARAÇİÇEK
devre bir harika.abi şemasını ve malzemeleri iletirmisin.teşekkürler