izleyin gözlerinize inanamayacaksınız.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
sakındığın göze çöp batar
buna inanırım ama bunun yaptığıda insanlık dışı bişey
maşallah yavrularda tosun gibi ama sanki sana inat büyütürüm der gibi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yuvayı takmayınca zavallılar ne yapsın, en kuytu en karanlık yer buldukları kağıtların altına yumurtlamış, napsın elinden gelen bir şey varmı ki?

E

elaziz2316

Guest
    Ne kuşlar var arkadaş? Biz herşeylerini veriyoruz. Yuvalığı, yemi, vitamini, meyvası, sebzesi vs. vs. yediği önünde yemediği kafesin altına çöp. Yumurta yavru yapacağına kalkıp erkeğini öldürüyor. Ama genede sorunun %90 kendimde buluyorum. Demek ki bir şeyleri ya fazla, ya da eksik yapıyorum. Ama inşallah başaracağım.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi günler benim bir çiftimte yukardaki olay vardı yumurtalık olmasına rağmen dışarıya yumurtladı  ve 4 yavru çıkardı yavrular biraz büyüyünce yumurtalığa aldım kuşları orda baktı yavrular büyüdükten sonra tekrar altlığa yumurta yaptı yumurtaları altlıktan yumurtalığa aldım yumurtladığı köşeye taş koydum kunlamasın diye öyle öyle huyu düzeldi :) ( video daki kuşta tüy dökümü hastalığı var yumurtaya yattığı zaman tüyleri videodaki gibi dökülen dişilerim oldu eşten alınca tüyleri çıkıyordu ama çifte atınca  tekrar dökülüyordu)

Herşey standartları içinde olması lazım doğrusuda bu dur.Videodaki olay çok olumsuz yavrularda annesi gibi yere yumurtlar yuvalık bilmezler değişik olaylar meydana gelir.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Adil  &  Semih' Alıntı:
İyi günler :) ( video daki kuşta tüy dökümü hastalığı var yumurtaya yattığı zaman tüyleri videodaki gibi dökülen dişilerim oldu eşten alınca tüyleri çıkıyordu ama çifte atınca  tekrar dökülüyordu)
    Adil & Semih bey, Göğüs ve karın bölgesindeki tüylerini yumurtalarını daha iyi ısıtmak için yolmuş olamaz mı ?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Adil & Semih bey, Göğüs ve karın bölgesindeki tüylerini yumurtalarını daha iyi ısıtmak için yolmuş olamaz mı ?

ortam sıcaklığını bilmiyoruz benim dediğim olay sadece bir görüş sizin dediğiniz yuva sıcaklığı için  o da bir görüş

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Demekki vakti zamanı gelince, siz engellemeye kalksanız bile onlar bir çaresini bulup ürüyor...

GÖKAY

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
HOCA
Bir çift kuşum var,bugün yumurtalardan bir tanesi çıktı diye,dost petshopa gidip almadığım mama,darı,şırınga,ilaç kalmadı.
Birde şunların yaptığına bak...

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yazık günah ya bir yuvalık takmaktandamı acizdin hay mübarek adam

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
ya ben bırakın yavruyu bir tek yumurtasını göreyim diye yapmadığım şey kalmadı şu hale bakın ya ama böyle olacağına sabırla beklemeye devam ederim çünkü onlarda birer canlı sevgiye ilgiye herşeye ihtiyaç duyuyorlar bizler gibi...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Bunlar insanlıktan nasibini almamış yaptıkları şeye bak insanlığa sığmayacak bir olay yuvalık takmadın bari bırak kuşu yumurtladığı yerde rahatsız etme yazık... :(