izleyin gözlerinize inanamayacaksınız.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Böylesi durumlar bilgisizlikten ve ilgisizlikten kaynaklanıyor.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bu arada dişi kuş stresten mi yuvanın etrafı için mi tüylerini yolmuş alt tarafın tamamını yolmuş yazık yaaaa.

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
ben yumurta çıksın die kuşun ağzına bakarım bunlar çıkanlarlada uğraşmak istemişler anlaşılan.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
HAYRET BİŞEY YAV MİLLET NELER ÇEKYO KUŞU YUMURTLATMAK İÇİN BİDE BUNLARA BAK.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
böyle adamlar bide şanslı oluyor ne yuvalık ne ilgi var ama kuşların maşallahı var

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Hayvan bu orayada girmese başka yere yumurtlar. Sokak köpekleri çatır çutur yavru yaparken ben milyarlar vererek aldığım ve özel prfesyonel mamalarla beslediğim köpeklerim saolsun ya düşük yapar ya döl tutmaz. SANIRIM ÇOK BEKLENTİYE GİREREK VEYA ÇOK FAZLA ÜSTLERİNE DÜŞEREK HATA YAPIYORUZ.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Bu muhabbetler ne garip varlıklar yaw.....ben temizlikten ölüyorum yorgunlukta ama halen yuvada yavru ölümlerine engel olamıyorum,adamlara bak kuşlar ne durumda ama maşallah yavruların kursakları full çekmiş.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Videoyu 3 kez izledim, Arkadaşlarımın haklı tepkilerine katılıyorum.  O insanların MuhabbetKuşu severler olduklarına inanmıyorum;  İnsanlıklarından utansınlar.

gökay tatar' Alıntı:
bu arada dişi kuş stresten mi yuvanın etrafı için mi tüylerini yolmuş alt tarafın tamamını yolmuş yazık yaaaa.

Edebi edepsizden, hırı hırsızdan öğrenelim.
    Kritik üretim ortamlarında Anne kuş göğüs/karın bölgesindeki tüylerini yumurtalarını ısıtmak için yolar; bu ortamın yahut yuva ısısının yetersiz oluşundandır.
    Yuvalıktan sıklıkla çıkıyorsa; ortam ısısının fazla oluşundandır. Ortam ısısı uygun değere getirilmeden ışıklar sönerse embriyolar yüksek ısıdan ölecektir.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+123456789......
asel09' Alıntı:
Hayvan bu orayada girmese başka yere yumurtlar. Sokak köpekleri çatır çutur yavru yaparken ben milyarlar vererek aldığım ve özel prfesyonel mamalarla beslediğim köpeklerim saolsun ya düşük yapar ya döl tutmaz. SANIRIM ÇOK BEKLENTİYE GİREREK VEYA ÇOK FAZLA ÜSTLERİNE DÜŞEREK HATA YAPIYORUZ.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
biz okadar emek çekip ortam hazırlarız şöyle olsa dahamı ii olur diye vatndaşta hayvanları rezil etmiş