İZMİR KUŞ PAZARI REZALETİ

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
merhaba sevgili forum üyeleri sözüm meclisten dışarı.
bugün izmir kuş pazarına gittim ve duyduğum kadarıyla ..gecen hafta pazar günü tarım bakanlığından gelen yetkilier yüzünden bazı satıcılar kuşları salmış.şahsen bazı üreticiler adına üzülmüştüm insanların ekmek parası diye.ama bugun gördüğüm bir hadiseden ötürü bazılarının gercekten gerekli cezayı hak ettiklerini düşünüyorum.

kuş pazarı girişinde tavuk , bıldırcın gibi bir tezgah bulunuyordu ve tezgahta 16-18 yaşlarında bir erkek cinsi "HAYVAN" bıldırcını uçup uçamadığını test edecekti sanıyorumki kaldırıp hayvanı yukarı fırlattı zaten yere düşen kuş yaptığı panikle sağa saola kaçışırken o erkek cinsi hayvan kuşa attığı tekmeyle sanıyorumki boynunu kırdı yada başka bişi.sonra kantlarını kıracak gibi tutup kafese fırlatıp attı o an elimde yuva vardı bir an alıp kafasına gecirmek geldi içimden ama yapamadım :(.bu tip hayvanlar için gerekli tüm cezalar inşallah daha fazla olur.

mustafakaraer

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karaer
Malesef Türkiyede bazı insan adı altındakileri hayvandan aşağı varlıkların!  hayvan sevgisinden kasıtları bu. Böyle insanlar öteki dünyada ettiklerinin 10 katını bulucaklardır inşallah

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Mustafa KARAER' Alıntı:
Malesef Türkiyede bazı insan adı altındakileri hayvandan aşağı varlıkların!  hayvan sevgisinden kasıtları bu. Böyle insanlar öteki dünyada ettiklerinin 10 katını bulucaklardır inşallah
+1

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
o erkek cinsi hayvan diye tabir ettiğim kişi o genç çocuktu.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
malesef her yerde söylediğim söz aklıma geliyor yine " HAYVANLARI SEVMEYEN İNSANLARI HİÇ SEVEMEZ "

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
tarım köy işleri bakanlığı sonunda oraya el atabilmiş demek.bir kaç kez gezme fırsatım oldu tüysüz kuşları bile toptan 5 tl den satıyorlardı..

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Mustafa KARAER' Alıntı:

güray

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
VURAL

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
şu pazarları yasaklayıp kapatsalarda herkez huzura kavuşsa  ::)