İZMİR KUŞ PAZARINA ZİYARET

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
kemal kardeş sen açtıgın konudan bişey anladınmı?
devamını bekliyoruz

smyrnapc

Yeni Üyemiz
Adı
Ferit
Soyadı
Güç
Kemal abi ben hemen hemen her hafta giderim. Hiç şaşırmadım şu ana kadar siz neyine şaşırdınız?

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
kemal akbulut' Alıntı:
FOTOLARI ÇEKTİM MAKİNADA COCUKLARA YALVARDIM YAKARDIM DİZLERİNE KAPANDIM NAFİLE NE YAPCAN ZAMANE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH BİRGÜN ONUDA ÇÖZECEZ SLM
çözersin abi sadece kurcala biraz 2 dk öğrenirsin.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
kemal akbulut' Alıntı:
muhabbet yavruları 12 llra sizleri şaşırtmazmı  tavan yapınca sevinecez böyle olunca tabiki şaşıracağız damızlık 18 20 ne iş bu iş
önüne gelen ,guvercını brakıp muhabbete donen olunca herkez kuşçu oldumu oluyo işte

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bu hafta oldu öle oda bazı kuşçularda normalde pahalı bile satıolar bazen 20 tl den aşağı yavruyu zor alıosunuz

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
resimleri heyecanla bekliyoruz.haftaya inşallah resimde koyarsınız.
İstanbul da Bulgar mubişlerini 15 tl den satan petshoplar var.yavruları 30-35 günlük yavruları 15 tl den satıyorlar.....insanlarda ucuz diye çocuklarına alıyorlar...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
kemal akbulut' Alıntı:
muhabbet yavruları 12 llra sizleri şaşırtmazmı  tavan yapınca sevinecez böyle olunca tabiki şaşıracağız damızlık 18 20 ne iş bu iş
      Bu sizi saşırtmamalı, izmir de devamlı 11-12-13-14 tl ye  kuş bulursunuz ama nasıl kuş, hepsi döküntü petshopluk...
      Antalya dan bir kaç arkadaşta İzmir e üretici arkadaşlara damızlık yavru almaya gittiler bu arkadaşlarımız damızlıkları 20 ile 25 tl den toplayıp geldiler, onlarda 12-13 tl  lik petshopluk döküntü kuşlardan bahsettiler. Eminin petshopcu ivedi olmazsa dükkanında elinden çıkarana kadar en az yarısı ölür..:)

mumit

Takipçi Üyemiz
o fiyatlardaki kuş istanbuldaki mısır çarşı esnafı kesinlikle kaçırmazlar.... ama izmir kuşunu yanaşmıyorlar. izmir kuşu olmasın izmirden gelen kuş olmasın vs. diyorlar... çünkü esnafların anlattıklarına göre satılana kadar yarısını öldüklerini belirtmektedirler...
12 tl yavru muhabbet fiyatı doğrusu beni şaşırtmadı :)

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
izmir piyasası böyledir.yazın dediğiniz fiyatlara kuş bulunur.kışın ise yükselir.kuşların kötü olduğundan değil.buradaki üreticilerin yazın genelde çoğalmasından oluyor.kışın piyasada tanınan bilinen haricinde üretici bulamazsınız.özellikle yazı bekleyip sonra çevre ilçelerden ve ildeki kümeslerden yavru toplayıp satan arkadaşlar çok fazladır.