kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
izmir kuş pazarına gittik MUHABBET FİATLARI ÇOK ŞAŞIRTTI SLM
nasaıl şaşırt tı abi ucuz mu pahalı mı ?kemal akbulut' Alıntı:izmir kuş pazarına gittik MUHABBET FİATLARI ÇOK ŞAŞIRTTI SLM
+2ORÇUN AST' Alıntı:nasaıl şaşırt tı abi ucuz mu pahalı mı ?
+1ORÇUN AST' Alıntı:nasaıl şaşırt tı abi ucuz mu pahalı mı ?
çözersin abi sadece kurcala biraz 2 dk öğrenirsin.kemal akbulut' Alıntı:FOTOLARI ÇEKTİM MAKİNADA COCUKLARA YALVARDIM YAKARDIM DİZLERİNE KAPANDIM NAFİLE NE YAPCAN ZAMANE HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH BİRGÜN ONUDA ÇÖZECEZ SLM
önüne gelen ,guvercını brakıp muhabbete donen olunca herkez kuşçu oldumu oluyo iştekemal akbulut' Alıntı:muhabbet yavruları 12 llra sizleri şaşırtmazmı tavan yapınca sevinecez böyle olunca tabiki şaşıracağız damızlık 18 20 ne iş bu iş
Evet kemal abi yavrular bu hafta 11-12 tl idi hep pazarda..kemal akbulut' Alıntı:muhabbet yavruları 12 llra sizleri şaşırtmazmı tavan yapınca sevinecez böyle olunca tabiki şaşıracağız damızlık 18 20 ne iş bu iş
Bu sizi saşırtmamalı, izmir de devamlı 11-12-13-14 tl ye kuş bulursunuz ama nasıl kuş, hepsi döküntü petshopluk...kemal akbulut' Alıntı:muhabbet yavruları 12 llra sizleri şaşırtmazmı tavan yapınca sevinecez böyle olunca tabiki şaşıracağız damızlık 18 20 ne iş bu iş
Kemal bey zaman zaman böyle konular açar...MURAT AKKURT' Alıntı:kemal kardeş sen açtıgın konudan bişey anladınmı?
devamını bekliyoruz