yurt dışından gelıyor bunlar sanırım yanılmadıysam pakıstan dıye duymustum...Hamdi KALİ' Alıntı:Cogu gayet güzel görünüyor ama anlamadığım 10 tl ye nasıl satılır anlamak zor :-[
+1Hamdi KALİ' Alıntı:Cogu gayet güzel görünüyor ama anlamadığım 10 tl ye nasıl satılır anlamak zor :-[
+1Karahan UZUN.' Alıntı:kuscunun hakkını yiyen kusun b*kunu yesin daha gece gece nedeyim.....adi herifler..
İzmirli üretici birlik olup sattırmayacak bu kadar basit , hak sokakta kazanılır.Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Bizim ankaradaki ithal ci akraba pakistan kuşları kaç tan aldığı biliyorum (aramızda kalsın) ama petshoplara 12 tl ye satıyor ken izmir kuşu nasıl 10 tl ye satılsın aklıma çalıntı kuş tan başka bişiy gelmiyor...Hamdi KALİ' Alıntı:Cogu gayet güzel görünüyor ama anlamadığım 10 tl ye nasıl satılır anlamak zor :-[
sanki görüpte yazmışınız gibi kesin konuşmaktasınız. ben kendi adıma konuşayım sabahın altısında kalkıp tam 7km yol gidip mama hazırlayıp veriyorum ve sadece ince yem veriyorum.daha bugüne kadar öyle kuru ekmek alıp verdiğimi hatırlamıyorum.kira konusuna gelince aynen kira ödemiyorum.ama onuda yol parası karşılıyor zaten gidiş geliş 14 km-artı harcadığım emek.aynı şekilde hüseyin vardar -bülent karaman ve izmirde çoğu üreticinin box kullandığını biliyorum. ama szinde dediğiniz gibi salma üretimde yapan vardır elbet.ama genellemeniz tamamen yanlış ve önyargılı karar .çok üretici olması fiyatları yerlerde süründürüyor zaten kuşuna güvenen pazara götürmüyorMurat KANBUR' Alıntı:İthal kuş değil arkadaşlar tamamen yerli üretim kuşlar İzmir ve Manisa,Aydın da üreticiler salma üretimi yapmaktalar,kira vermemekteler,mama yerine kuru ve bayat ekmek verirler,ekmeği bile fırınlardan bayat günü geçmiş olarak bedevaya alırlar..yem olarak da sadece ve sadece sarı darı verirler kilosunuda 1,45 tl den alırlar,bu durumda da üretici sayısının da çok olmasından dolayı fiyatlar bu rakamlarda dır.