İzmir Torbalı'dan Selamlar...

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
Öncelikle selamlar...
Ben Rauf BENLİOĞLU. İzmir'in Torbalı ilçesinde ikamet etmekteyim... 25 yaşındayım.
Hayvan sevgisi bebeklikten ötürü var ama kanatlı sevgisi tüm sevgilerin üstünde. Hayatımda en ciddi yaptığım iş olarak gördüğüm güvercinlerimi daha iyi seviyeye çıkarmak umudu ile bir hayli yol kat ettikten sonra beni cezbeden yavruları almayı başardım ve piyasada bir nebzede olsa kendi çapımızda söz sahibi olduk. Söz sahibi olmamız değerli büyüklerimizin bizleri sevmesi bizlerinde onlara saygı duyu emeklerini yere düşürmediğimizdendir...

Gerçektende hayatımda yaptığım en ciddi iş olan yetiştiriciliğimi büyük özen ve titizlikle yaptığıma inanıyorum...
Çocukkluğumdan beri değerli iki büyüğümün muhabbet kuşlarına olan ilgisi, bizlere bu sevgiyi aşılama çabaları çok yönlü olmuşsada kendileri bu sevgiyi aşıladıktan kıs süre içerisinde ardı sıra hakkın rahmetine kavuştular. Kendilerini rahmetle anıyoruz...

Değerli büyüklerimi erken kaybettiğim için güvercine devam ettikten sonra şimdide aradan geçen 10 yıldan sonra muhabbet kuşuna olan merağım ağır basmaya başladı ve sevgim onlara arttı... O sebebten ötürü  sıfırdan bir üretim hane, tolu üretim için salmalar ve çiftler için box kafeslerle sistemimi %60 kurduktan sonra sağlıklı kuş arayışına girdim. Aradığımıda geçen ay buldum 25 adet ingiliz kırması, 10 adette yerli muhabbet kuşları ile üretim hanenin açılışını yaptık. Allahın sevgili kuluymuşuz ki şansımızda yaver gitti ve aldığımız kuşların 10 çifti hemen hemen yumurtayada yattı...

Çok ayrıntılı yazdığım için boş boğaz yada sadece çene çorbası olan bir kişi olarak görünmek istemem :)

Dediğim gibi hayatımda yaptığım en ciddi iş olan güvercin yetiştiriciliği (saf kan), muhabbet kuşu içinde geçerlidir. Aynı hassasiyeti aynı özeni bu güzelliklerede göstericeğimden kuşkum yok...

Sitenizde çok güzel vakit geçiriyorum. Çok güzel konulara deyinilmiş. Kuruculardan ve emeği geçen herkese şükranlarımızı suranım... SAYGILAR...

ALLAHIM HERKESİN EMEKLERİNİ DAİM ETSİN. KUŞLARININ TÜY BAŞI HAYRINI GÖRSÜN İNŞALLAH...

ZOR AMA BİR O KADARDA ZEVKLİ BU UĞRAŞTA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Rauf kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Burada bir hemşehrimizi daha görmek bir Tireli olarak beni çok memnun etti.Benden başka bir kaç Tireli üye daha var.Yolum düşerse bir gün seni ziyaret etmek isterim.Üretimhanenin ve kuşların resimlerini en kısa sürede bekliyoruz.Saygılar.

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
mustafa karaeli' Alıntı:
Rauf kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin.Burada bir hemşehrimizi daha görmek bir Tireli olarak beni çok memnun etti.Benden başka bir kaç Tireli üye daha var.Yolum düşerse bir gün seni ziyaret etmek isterim.Üretimhanenin ve kuşların resimlerini en kısa sürede bekliyoruz.Saygılar.
MUSTAFA ABİ ARANIZDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM SAĞOLUN VAR OLUN, EKSİK OLMAYIN...
İNSANIN BİR YERDE BİR HEMŞERİSİ OLMASI ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. DİĞER ARKADAŞLARLADA TANIŞMAK İSTERİM...
İNŞALLAH YOLUNUZ DÜŞERDE SİZLERİ MİSAFİR ETME ŞEREFİNE NAİL OLURUZ...
SİZLERDEN BİLGİ VE TECRÜBE HERZAMAN BAŞ ÜSTÜDÜR...
BİR KISIM EKSİKLİKLER VAR ONLAR DA BİTTİKTEN SONRA İNŞALLAH ÜRETİMHANE VE KUŞ RESİMLERİNİ SİZLERLE AYLAŞACAĞIM...
SAYGILAR SEVGİLER. TİREYE HÜRMETLER...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Aile ortamımıza hoşgeldiniz Rauf Bey.yeni üreticilerin olması ve birbirimizden haberdar olmak çok çok güzel.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.İnşallah mubiş üretiminde de başarılı olursunuz.SAYGILAR.....

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SURAM. HOŞ BULDUK...
HAYIRLI GÜNLER...

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
ilker ERTÜRK' Alıntı:
HOŞ GELDİNİZ HAYIRLI ÜRETİMLER
HOŞ BULDUK İLKER BEY...
MURATLI'DANSINIZ... MURATLIDA ÇOK SAMİMİ  ABİLERİM VAR. TANIRMISINIZ BİLMİYORUM.
KENDİLERİNİ GÜVERCİN VESİLESİ İLE TANIDIM. BÜLENT ABİ KENDİSİ BÜFE ÇALIŞTIRIYOR, KURTULUŞ ABİ MEYHANE-BAR ÇALIŞTIRIYOR, BİRDE ÜMİT ABİ VAR BUNLAR GENELDE 3 Ü BİR GEZERLER BİLDİĞİM TANIRMISINIZ??

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN. HOŞ BULDUK...