İZMİR'DE ÜRETİM YAPAN ABİLERİN DİKKATİNE

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:
SİZİ HAYIRLI AKSAMLAR...
  ŞİMDİDEN  MUTKU  YILLAR  MİNİK KARDEŞİMİZ...... YALNIZ  HANGİ ADIMI ATACAKSAN  MUTLAKA  SOR  SORUŞTUR  EZBERE  İŞ YAPMA  BİLİRİM DİYİPTE YANILMAZ  ZİRA  BİZLER  BİLE  BU YAŞTA YANILIR OLUYORUZ ZAMAN ZAMAN......... ŞEVKET KARDEŞİMİZİDE  AYRICA  TAKTİR ETTİM  ALLAH HEP VEREN  EL KILSIN... SAĞLICAKLA  KALIN

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
HAYATTA ÖNEMLİ OLAN ÇAY İÇEBİLECEĞİN BİR KAPININ OLMASIDIR... GERİ KALAN BOŞ ......
Şevket bey;

Eyvallah bu işi ticari yönü ile yapan arkadaşlarımız illa ki var ve var da olacak.Benim kızdığım.Küçük kardeşimize yapılan yanlış ve terbiyesizlik.Bu küçük kardeşimizin hevesini kırmak 2 çift kuşla zengin olunacağını düşünmek  icon_naughty  icon_naughty  icon_naughty

Güzel kardeşim kafeslerine baktım salma yapıyosun.Ben göz göz besliyorum.Fakat yavru istersen Manisa'ya yolun düşerse 1 çift ilerisi için hazır unutma...Gelmeden önce ararsan 1 çift kuşunu hazırlarım....ŞEVKET BEY'E  evil_idea  evil_idea  evil_idea  evil_idea  evil_idea

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Kâinatın Efendisi, yüce Peygamberimiz-s.a.v.- bir Hadis-i Şerifinde “Veren el, alan elden üstündür”

1- Veren kimse üzerindeki bir vacibi ödüyor, alan kimse de kazanma gücünü taşıyor, fakat muhtaç bulunuyorsa, bu durumda veren daha hayırlıdır. Bunda âlimlerin görüş birliği vardır.

2- Veren teberruda bulunuyor, alan kimse kazanma gücü ta*şıyor, ancak muhtaç durumda bulunuyorsa, yine veren alandan ha*yırlıdır.

3- Veren teberru'da bulunuyor, alan kimse muhtaç ve âciz du*rumda ise, verenle alan eşit durumda bulunuyordur. Yani ikisi de hayır ve sevapta denktirler. Çünkü birisi teberru'da bulunuyor, diğe*ri âciz ve muhtaç durumda olduğu için almak zorundadır. Almazsa günahkâr olur; aldığı için ayrıca sevap kazanır

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Kemal AKBULUT' Alıntı:
Kâinatın Efendisi, yüce Peygamberimiz-s.a.v.- bir Hadis-i Şerifinde “Veren el, alan elden üstündür”

1- Veren kimse üzerindeki bir vacibi ödüyor, alan kimse de kazanma gücünü taşıyor, fakat muhtaç bulunuyorsa, bu durumda veren daha hayırlıdır. Bunda âlimlerin görüş birliği vardır.

2- Veren teberruda bulunuyor, alan kimse kazanma gücü ta*şıyor, ancak muhtaç durumda bulunuyorsa, yine veren alandan ha*yırlıdır.

3- Veren teberru'da bulunuyor, alan kimse muhtaç ve âciz du*rumda ise, verenle alan eşit durumda bulunuyordur. Yani ikisi de hayır ve sevapta denktirler. Çünkü birisi teberru'da bulunuyor, diğe*ri âciz ve muhtaç durumda olduğu için almak zorundadır. Almazsa günahkâr olur; aldığı için ayrıca sevap kazanır
allahına kurban kemal bey....

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Kemal AKBULUT' Alıntı:

BU DÜNYADA HER ŞEY BİZE EMANETTİR . ÇOCUKLARIMIZ , KARIMIZ , CANIMIZ ..... ALANDA VERENDE BİRDİR . BİZ YALNIZCA EMANETİ SAHİBİNE ULAŞTIRIRIZ .ASLINDA SANA AİT OLMAYAN BİR ŞEYİ BAŞKASINADA VERMEZSİN.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Bir çiftte benden ama salmanın dışarda olması yavru almanda sıkıntı yaratır kuşlarının üşütmesi yavrularının soğuktan ölmesi yüksek ihtimal bu duruma bir çare düşünmelisin dikkat edersen bir çok abin burada kümes ısıtma ile ilgili arayışlarda bulunup paylaşımlar yapıyorlar demekki bu önemli bir husus...          (0 532 579 86 79 Çağrı at ben sana dönerim)

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Şevket abi bu örnek davranışdan dolayı saygıyla ayakta alkışlıyorum.. evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Kardeşimizi bu değerli kuş sevgisinde destekleyen Şevket bey ve diğer gönüllü arkadaşlarımızı tebrik ediyorum çok şanslı bizler bu sevdaya başlarken birileri hep fırsatçılık yapmaya bizleri kandırmaya çalıştı halende öyle halen kullanılıp bir kenarda bırakılıyoruz  bizim ozamanlar böyle elimizden tutan olmadı olmuyorda ALLAH çok güzel bir yere getirebilmeni nasip etsin

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Bir çiftte benden ama salmanın dışarda olması yavru almanda sıkıntı yaratır kuşlarının üşütmesi yavrularının soğuktan ölmesi yüksek ihtimal bu duruma bir çare düşünmelisin dikkat edersen bir çok abin burada kümes ısıtma ile ilgili arayışlarda bulunup paylaşımlar yapıyorlar demekki bu önemli bir husus...          (0 532 579 86 79 Çağrı at ben sana dönerim)
OZAN ABİ BENİM SALMAM DISARIDA AMA YANLARI PLASTİKTEN RUZGAR KESINLIKLE YOK IÇERİSİNİDE INFARED ISI YAYAN LAMBALARLA ISITIYORUM (2 ADET WAR) İÇERİSİNDE TERMOMETRE WAR SALMANIN EN SOGUK YERINDE DURUYO GINE 15-18 ARASI DEİŞİYO SİZCE UYGUNMUDUR AYRICA HAVA DA ALIYO BEN ONLARA HAVA ALABILECEKLERI YERDE YAPTIM AMA KESİNLİKLE CERAN YOK CEVABINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM HAYIRLI GUNLER

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Bazı şeylerin para ile satın alınamıyacı çok net(Sevgi,Saygı,İyi niyet.....)  :) Helal olsun abi size