JAKO ÜRETEBİLİRMİYİZ..? NEDEN DENEMİYORUZ (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Arkadaslar hepsini üretiyoruzda denedikce elde etmek istediklerimizi elde ediyoruz caba sarf ediyoruz terliyoruz sabrediyoruz... neden jako üretemeyelim.. türkiyede şu ana kadar jako üretebilen kimseye rastlamadım.. deneme yapmayı dusunuyorum.. görüşlerinizi almak istiyorum..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
benim fikirlerim arasında jako da var
onuda üreteceğim inşallah...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Istedikten sonra neden olmasın. Ama bence yurt dışından üreticilerle irtibata geçip kaliteli damızlık temin etmekle başlanabilir . Benim bildiğim erkeklerde üç dişilerde dört-beş yaş üreme yaşları . Istedikten sonra yapılır

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
istedikten ve gerekli ortam hazırlandıktan sonra yapılmayacak hiçbişey yoktur herşey üretilir üretenlerin iki kafasımı var :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Arkadaslar hepsini üretiyoruzda denedikce elde etmek istediklerimizi elde ediyoruz caba sarf ediyoruz terliyoruz sabrediyoruz... neden jako üretemeyelim.. türkiyede şu ana kadar jako üretebilen kimseye rastlamadım.. deneme yapmayı dusunuyorum.. görüşlerinizi almak istiyorum..
İstedikten sonra olur...

ustura

Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
uğur
benimde bir jakom var ama erkekmi dişimi anlıyamadım için eş alamadım.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
üretilemez diye birşey yok bence Behsat usta, bizim burada alman bir kadın var, 3 çift jakosu var ve yavru alabiliyor. Kadın almanyada iken petşop işletymiş ve normalde zor olan cinsiyet tespitlerini kendisi kuşlara sadece bakarak anlıyor, x-ray gözü var sanırım  :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
denemekte fayda var hayvanları tanımak gözlemlemek bunlar ilerde olumlu sonucların basamakları olabilir. gönlünce olsun behsat usta

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
damızlık maliyeti çok yüksek senelerdir düşünürüm ama okadar parayı baglamakistemedigimden üretimine girmedim birde damızlık temini için çok çok sağlam dost bulunmalı yoksa sonuç hüsran olur en az 5 yaş ama en ideali 8 10 yaş üreme yaşları çok uzun süre araştırdım ama dedıgım gibi maliyetten çekindigimden girmedim  geçen hafta bir abimiz alıcaktı çifttine 3500tl istiyordu satan arkadaş ne oldu konuşamadım daha

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
konunun sorusuna gelince üretimimde sorun yok ürer ben üreten 3 kişi biliyorum daha nelerı vardır ülkemde

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
..Jakolarda en önemli erkek-dişi ayırımı...Bunu becerebilmek bu işte en önemlisi olsa gerek...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
İsmail YÜCE' Alıntı:
..Jakolarda en önemli erkek-dişi ayırımı...Bunu becerebilmek bu işte en önemlisi olsa gerek...
dişi erkek olayını seçemezsiniz tek ve kesin çözüm dna testidir

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
dişi erkek ayırımı yapabilen bi yer buldum hatta kuslar bilezikli ve belgeli.. kusların maliyetide öle cok cok değil arkadaslar.. tam olarak bağlantıları sağladıgım zaman herkesle paylasacagım suan icin sadece düsünüyorum..