JUMBO ALACAĞIM YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Resimde gördüğünüz jumbo çiftini almayı istiyorum. Son 525 TL istiyorlar. 2011 Almanya bilezikliymiş. 1 aydır yanyana ve anlaşıyorlarmış, HİÇ YAVRU ALINMAMIŞ. Aynısının 2010 bilezikliside mevcut dedi arkadaş. 2010 bileziklide haraketlenme var dedi. 85 kilometre yolu sırf bu jumbo çiftini almak için gideceğim.

Ne dersiniz, yavru almak zor olurmu bunlardan, bu paraya değermi, hiç jumbo beslemedim şimdiye kadar.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
bu jumbolar bir alem yavru almak şansa kalmış giden sene kasım ayında aldım hala yavrı layacak çok hantal kuşlar yerliler onların üzerine 3 posta yaptılar onlar hala ictaat yapacaklar güvendiğin kişiyse  değer birde ilk yavru vermede  ilk partiyi boş atma durumu var onuda hesaplamak lazım bence renkleri farklı olsa daha güzel renkler çıkar bunlardan sarı çıkar 2. bir renk çıkmaz hayırlısı olsun kardeşim.. alkisd

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
kUSLAR GUZEL AMA BIRAZ PAHALI GIBI GELDI BANA.YAVRU ALMAKTA YERLIYE GORE ZORDUR.hAYIRLI OLSUN

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
bence almayın eyer önceden yavru girişimi filen yoksa boşa para vermiş olmayın bence almayın gidin onun yerine  başka jumba çift bakın

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
hayırlısı diyelim besleme olarak jendine tecrube kazanabilirsin. ama yavru almak istiyorsan biraz nazlanacaklarır. yavrudan alıp beslerseniz yavru almanız daha kolay olur. kuşlar güzel diyecek bir seyimiz. için gönlün rahatsa tereddüt etmeden alabilirsin. sonuçta kimse annesinin karnından kuşçu olarak doğmadı. herseyi yasıyarak tecrübe ediyoruz.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ersin AKSAR' Alıntı:
bence yavrudan jumbo alın 4-5 ay besleyin güzel bir bakım yapın sonra eşe atın. ben öyle yaptım ve yavrularını aldım.
Mantıklı.
Bu takımın renkleri çok hoşuma gittide ondan heves ettim, yoksa bukadar parayı verecek durmumda yok şu an.
Sarı muhabbetler çok hoşuma gidiyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yavru almak şansınıza kalmış bir durum. Her alınan kuştan yavru alınacak diye bir şart yok. Bu durum yerlide de aynısıdır.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Tüm yorumlar neticesinde mevcut takımı almayıp acele etmemeye karar verdim.
Tecrübemi dahada arttırdıktan sonra, ya yavrulu yumurtalı bir çift alacağım yada yavrudan alıp büyüteceğim inş.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Abdullah abi bu takımdan yavru alsan bile umduğun yavruyu alamazsın %80 küçük çaplı spangle yavrular alırsın vasıflı yavru vermez bu çift bana sorarsanda üretim içinse bu çifte hiç bulaşma derim zevkine ise sen bilirsin...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Özellikle jumbolarda amaç yavru almaktan çok kuşa baktığında seni mest etmesidir durum yavru alma amaçlı bir yetiştirme ise jumbolara bel bağlamak biraz risk