Jumbo Hobihanem-ÖZCAN DUMAN

DURMUŞ KAYAOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
DURMUŞ
Soyadı
KAYAOĞLU
Maşallah özcan kardeşim kuşlarının yavrularının güzelliği üretim haneninson derece düzenli temiz özellikle  malzeme ve  ecza dolabının mükemmelliğinden belli oluyor hijyen ve ortam süper ALLAH emeklerini  zayi etmez inşallah ALLAH bol bol yavrular versin herşey gönlünce olsun iyi üretimler

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Özcan abi maşallah, herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, bakım ve tedavi ünitelerinde yok yok herşey yerli yerinde. Sahne arkası sahneye yansıyor. Nazar değmesin nice sağlıklı,bol üretimlerin olsun abi.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Durmuş KAYAOĞLU' Alıntı:
Maşallah özcan kardeşim kuşlarının yavrularının güzelliği üretim haneninson derece düzenli temiz özellikle  malzeme ve  ecza dolabının mükemmelliğinden belli oluyor hijyen ve ortam süper ALLAH emeklerini  zayi etmez inşallah ALLAH bol bol yavrular versin herşey gönlünce olsun iyi üretimler
Durmuş abi teşekkür ederim...
Yardımların içinde ayrıca teşekkür ederim...
Saygılar...

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Recep MANAY' Alıntı:
Özcan abi maşallah, herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, bakım ve tedavi ünitelerinde yok yok herşey yerli yerinde. Sahne arkası sahneye yansıyor. Nazar değmesin nice sağlıklı,bol üretimlerin olsun abi.
Recep kardeşim Allah razı olsun...
Teşekkür ederim....

Aydınlatma sistemini anlatmayi unutmuşum..
Oda çok önemli...
;)

jumbo hayranı

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
Çelikcan
Özcan bey maşallah o kadar güzel bir üretimhane yapmışsınız ki imrenerek izledim.Allah sağlıklı ve bol üretimler nasip etsin.Bizede nasip olur inşallah pray

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Semih ÇELİKCAN' Alıntı:
Özcan bey maşallah o kadar güzel bir üretimhane yapmışsınız ki imrenerek izledim.Allah sağlıklı ve bol üretimler nasip etsin.Bizede nasip olur inşallah pray
Semih bey teşekkür ederim...
Daha iyileri sizin olur İnşallah..
Saygılar...

Ahmet_dincer

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Dinçer
Özcan abi süpersin gerçekten ellerine sağlık maşallah alkisd thumbsupbo alkisd thumbsupbo

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ahmet DİNÇER' Alıntı:
Özcan abi süpersin gerçekten ellerine sağlık maşallah alkisd thumbsupbo alkisd thumbsupbo
Kardeşim teşekkür ederim...
Sizlerden böyle güzel sözler duydukça hevesim dahada artıyor daha iyilerini yapmak için...
Çok çok iyilerine sahip arkadaşlar var..
Amacımız onları bi nebze olsun taklit etmek..
Saygılar..

Salih_KAYA

Yeni Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
KAYA
Özcan Bey'in üretim merkezini [üretimhane demeyeceğim:)] ve Showları yerinde görünce bir yerine iki kuşla çıktım oradan gerisini siz düşünün...Tekrardan kendisine bu güzel mubişler için teşekkür ediyorum.

Ayrıca nazar değmesin 41 kere maşallah.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Salih KAYA.' Alıntı:
Özcan Bey'in üretim merkezini [üretimhane demeyeceğim:)] ve Showları yerinde görünce bir yerine iki kuşla çıktım oradan gerisini siz düşünün...Tekraradan kendisine bu güzel mubişler için teşekkür ediyorum.

Ayrıca nazar değmesin 41 kere maşallah.
Salih kardeşim..
Çok teşekkür ederim.. Her zaman yanındayım...
Saygılar...

ars06

Üyemiz
Adı
Aras
Soyadı
AĞBABA
MÜKEMMEL olmuş tam benim istediğim gibi hayalimdeki ev hobihanesi. ortaya dev saksıda minyatür bir ağaç koydum mu  müthiş olur  :D  thumbsupbo

ahmet1970

Üyemiz
Özcan abi kalite emek uğraş herşey seninle bir olmuş sen konuşurken onlarda konuşuyor. Maşallah allah nazardan saklasın. Kuşlarda mükemmel imkanda mükemmel sende mükemmel bi insan olarak bunlardanda iyisini hak ediyorsun . Saygılar..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Aras AĞBABA' Alıntı:
MÜKEMMEL olmuş tam benim istediğim gibi hayalimdeki ev hobihanesi. ortaya dev saksıda minyatür bir ağaç koydum mu  müthiş olur  :D  thumbsupbo
Bu ağaç işi beni sardı valla ?
iyi fikir...
geceleri karbondioksit salinimi az bi ağaç bulursak olay tamamdir Aras..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ahmet KIRSEVER' Alıntı:
Özcan abi kalite emek uğraş herşey seninle bir olmuş sen konuşurken onlarda konuşuyor. Maşallah allah nazardan saklasın. Kuşlarda mükemmel imkanda mükemmel sende mükemmel bi insan olarak bunlardanda iyisini hak ediyorsun . Saygılar..
Kardeşim sağol varol...
Ne zaman geleceksin...
Gelde biraz fikir ver daha eksik çok...