Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Gürkan emeğine sağlık güzel olmuş
Münah Özoğlu' Alıntı:Kıymetli araştırmalarınız ve gözlemleriniz için teşekkürler.Çok güzel bir paylaşım oldu.
Rica ederim arkadaşlar...FurkanYGCLR' Alıntı:Başarılı güzel bir paylaşım
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Gürkan emeğine sağlık güzel olmuş
Münah Özoğlu' Alıntı:Kıymetli araştırmalarınız ve gözlemleriniz için teşekkürler.Çok güzel bir paylaşım oldu.
Rica ederim arkadaşlar...FurkanYGCLR' Alıntı:Başarılı güzel bir paylaşım
ben bu özellik çeklerde olur demiyorumki biraz daha dikkatli okursanız anlarsınız.Onur Tunç' Alıntı:Opal kuşların genelde iri olmaları benimde dikkatimi çekti. Hatta çoğunda hafif bir göğüs çıkıntısıda oluyor. Ama belirleyici kesin bir ayıraç olması gerekmiyor mu sizcede. Bu şekilde bakarsak her iri ve canlı renkli kuş çekoslavak mı olacak? Böyle olursa aynı kuluçkadan hem yerli hemde çek yavru çıkma ihtimali var buda biraz saçma değil mi?
erbay' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler
Sanırım siz çek kuşları ayırt edebiliyorsunuz peki nedir farkları öyleyse anlatabilir misiniz?ömer adam' Alıntı:ben bu özellik çeklerde olur demiyorumki biraz daha dikkatli okursanız anlarsınız.
çeklerde opal spangle ve gördüğüm kadarı ile lutino daha çok oluyor diyorum.
SADECE ONLARA HAS DEĞİL ORTALAMAYA GÖRE DAHA ÇOK
+1Mehmet Kıdır' Alıntı:Teşekkürler, güzel anlatım olmuş.
Cihan bey jumbo kuşlardaki bu hadise aslında federasyonunda dikkatinde sanırım.Yarışmalarda jumbo kategorisi show muhabbet olarak değiştirildi.Kuşun iriliğinden ziyade artık görsel özellikleri ön plana çıkarılıyor.Show yönünden değerlendiriliyor.cihan aytan' Alıntı:GÜRKAN BEY AÇMIŞ OLDUĞUNUZ BU KONUYU EN BAŞINDAN EN SONUNA KADAR HAK VEREREK OKUDUM NEREDEYSE YAŞADIKLARINIZIN BİR KISMINI ÇOK KISA SÜREDE YAŞADIM AMA ŞUAN AYIRT EDEBİLECEK KANDIRILMAYACAK SEVİYEYE YAKLAŞTIĞIMA İNANIYORUM ZATEN ÜRETİCİLİĞE KARAR VERİŞİM SEBEPLERİNDEN BİRİDE BUYDU..AMA NE YAZIKKİ ÇEVREMDE HALEN DAHA KANDIRILAN ARKADAŞLARIMA ŞAHİD OLUYORUM JUMBO DİYE SATIYORLA KUŞU ODA BİR HEYECANLA EVE GETİRİYOR AMA DERLER YA DOST ACI SÖYLER DİYE NEDEN ACI SÖYLER ÇÜNKÜ DOĞRUYU SÖYLER YA BU KUŞ JUMBO DEĞİL DEDİĞİMDE SANKİ ONA JUMBO DİYE O KUŞU BEN SATMIŞIM GİBİ BAKIŞLAR YADA HAYIR YA SEN YANILIYORSUN GİBİ İFADELER NEYSE ABİ AĞZINE ELİNE SAĞLIK GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ MAAŞALLAH
Rica ederim Vedat bey,kuyumcuvedat' Alıntı:ben sızın ailenize yenı katılmak ısteyen ve bu konuda hızlı bır calısma içinde olan bır kardesınızım
bu tarz bılgıler bana cok yararlı olacak sanırım
bılgınıze ve ılgınıze tesekkur ederım
saygılarımla rotfl rotfl rotfl
Rica ederim.uyan group' Alıntı:Güzel paylaşım için çok teşekkürler.
Yararlanmanıza sevindim...Serdar Bozaslan' Alıntı:Gürkan Bey emeğinize sağlık. Fazlasıyla yararlandığım bir makale olmuş. Tebrikler
+1uyan group' Alıntı:Güzel paylaşım için çok teşekkürler.