KAFAM ÇOK KARIŞIK

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Benim bi çiftimdeki hareketler kafamı çok karıştırıyo normalde çok iyi anlaşıyolar erkek yem kusuyo birbirlerini kaşıyorlar dişi yavruluğa girip çıkmaya bşladı  ikiside kızgın kuşlar ama dişi arada bi erkğin üstüne atlıyo neden yapıyo bunu acaba tecrübeli ustalardan yardım bekliyorum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ersan' Alıntı:
Benim bi çiftimdeki hareketler kafamı çok karıştırıyo normalde çok iyi anlaşıyolar erkek yem kusuyo birbirlerini kaşıyorlar dişi yavruluğa girip çıkmaya bşladı  ikiside kızgın kuşlar ama dişi arada bi erkğin üstüne atlıyo neden yapıyo bunu acaba tecrübeli ustalardan yardım bekliyorum
Anlattıgın gibi ''normalde çok iyi anlaşıyolar erkek yem kusuyo birbirlerini kaşıyorlar dişi yavruluğa girip çıkmaya bşladı  '' ise çift olmuş hazırlık yapmada dişi...Demekki ara sıra erkek dişiyi fazla sıkıştırıyor, normal bence, inşallah en kısa zamanda yumurta alırsın...

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Erkekte iş yok dişi ona nasıl yapılacagını ögretiyor  :)

Sabrederseniz herşey yoluna girecektir

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ersan Kardeşim; detay yazmadan soru soruyorsun; sonrada:
ersan' Alıntı:
Cevap verecek kimse yokmu yaa
    Kuşlarının yaşları? Ne zamandan beri sendeler ? Ne zamanadan beri aynı kafesteler ? Tüy dönemindeler mi ?

"Sarı Çizmeli Mehmet Ağa"  Salmada bir kuşum bir kuşu öldürdü acaba neden dir ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Ersan Kardeşim; detay yazmadan soru soruyorsun; sonrada:
    Kuşlarının yaşları? Ne zamandan beri sendeler ? Ne zamanadan beri aynı kafesteler ? Tüy dönemindeler mi ?

"Sarı Çizmeli Mehmet Ağa"  Salmada bir kuşum bir kuşu öldürdü acaba neden dir ?
???

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
bi sor bakalım öldüren kuşa neden öldürmüş

bu konuda tecrübeli olsak soru sormam siz yönlendireceksiniz bizi madem bu işin tecrübelileri sizsiniz. saçma sapan ters cevaplar yazacağına düzgünce  sor

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ersan Kardeşim, konunu 110 kişi incelemiş fakat, alabildiğin cevap sayısı sadece "3" onlarda yukarıda. Niye eksikliği kendinde aramıyorsun ?

Kuşunun kuşunun üzerine neden atladığının belki 500 den fazla sebebi vardır.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Ersan Kardeşim, konunu 110 kişi incelemiş fakat, alabildiğin cevap sayısı sadece "3" onlarda yukarıda. Niye eksikliği kendinde aramıyorsun ?

Kuşunun kuşunun üzerine neden atladığının belki 500 den fazla sebebi vardır.

+1 kuşların psikolojisi hakkında kimse tam olarak yorum yapamaz .

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Böyle güzelce anlat yazmamız gereken şeyleri bizde öğrenelim.dalga geçer gibi yapmayın.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ersan' Alıntı:
Böyle güzelce anlat yazmamız gereken şeyleri bizde öğrenelim.dalga geçer gibi yapmayın.
ersan yılmaz kardeşimiz kimseyle dalga geçmez dalga geçecek bir arkadaşımız değildir cavap ve soruya bakış açın çok önemli iyi tarafından bakmalısın belkide senin sorduğun soru ona dalgamı geçiyor izlenimi uyandırmıştır konuyla ilgili yanlış anlaşılma var kırıcı olmayalım. 

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sevgili Ersan kardeşim, Ne seninle ne de bir başkasıyla dalga geçmek gibi bir niyetim yoktur..
    Ben iletindeki eksikliklerin bir kısmını belirtmeye çalıştım..

*Kuşlarının ay/yaşları
  *Kafesin Alanı
  *Son dönemdeki ortam değişikliği
  *Son dönedeki beslenmeleri
  *Tüy değişimi gibi olması gereken ama kendi psikolojileri büyük ölçüde değiştirebilecek faktörleri yazmamışsın ısrarla cevap istiyorsun..

Bu tıpkı şuna benzer: Hastaneye gidiyorsun Baş ağrısı şikayetinin olduğunu söylüyorsun; başka da bir şey söylemiyorsun. Doktor hastalığını nasıl teşhis edebilir ? Nasıl bir tedavi uygulayabilir ?  Baş Ağrısı yüzlerce hastalığın belirtisi olabilir..
    Kusura bakma "Dost acı söyler"    Tatlı söylüyorsa bil ki o dostun değil dir..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yahya SAYIN' Alıntı:
Anlattıgın gibi ''normalde çok iyi anlaşıyolar erkek yem kusuyo birbirlerini kaşıyorlar dişi yavruluğa girip çıkmaya bşladı  '' ise çift olmuş hazırlık yapmada dişi...Demekki ara sıra erkek dişiyi fazla sıkıştırıyor, normal bence, inşallah en kısa zamanda yumurta alırsın...
+1