erhankiret
Uzman Üyemiz
2 hafta önce yavrularımdan birinin ayakları dümdüz olmuş gövde üstünde yatıyor buldum forumda resim falan paylaşmıştım dişinin üzerinde uzun süre oturmasından kaynaklandığı konusunda hem fikir olduk malesef yavru 1 hafta yaşadı.2 gün önce başka bir kafesteki yavrudada aynı sorun ortaya çıktı onunda tek ayağı düzlenmişti.şuan için o yavru yaşıyor.ancak az önce ilk ölen yavrunun kardeşi olan başka bir yavruyu yuvalıkta ayakları gene dümdüz olmuş şekilde ölü olarak buldum...dişi gene yavrusunun üzerine oturmuş belli ki.neden böyle bir davranış gösteriyorlar?
tek bir kafeste bu sorun olsa anlıycam ama iki kafeste birden peşpeşe olunca çok şaşırdım ve bir anlam veremedim...bilen arkadaşlar lütfen bana bi fikir verin ne oldu benim bu dişilere daha önce hiç böyle bir sorun yoktu oldukça anaç kuşlardı. şimdiden teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim...
tek bir kafeste bu sorun olsa anlıycam ama iki kafeste birden peşpeşe olunca çok şaşırdım ve bir anlam veremedim...bilen arkadaşlar lütfen bana bi fikir verin ne oldu benim bu dişilere daha önce hiç böyle bir sorun yoktu oldukça anaç kuşlardı. şimdiden teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim...