kafes boyama ?

geruze6157

Yeni Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
arkadaşlar dün arkadaşım bende bir kafes var istiyorsan al kullanmıyorum dedi bnde gidip baktım kafes gerçekten kaliteli ve oldukça büyük bir kafes fakat uzun zamandır kullanılmadığı için haliyle biraz paslanmış acaba temizleyip boyayıp kullanabilir miyim tavsiye edebileceğiniz boyalar var mı kafes boyaları oluyormuş nerden bulabilirim..

geruze6157

Yeni Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
arkadaşlar hiç kafes boyayan yada bir bilgisi olan arkadaşımız yok mu acaba ?

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
PASLI OLAN YERLERİ İNCE ZIMPARA ÇEK.1 KAT ASTAR VUR.SONRA BOYA GİTSİN.BASKA NASIL OLCAK.BENIM BILDIGIM BU.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş o kafesın ömru tamamlanmış sen boyarsan kuşlar kemırır ve dırek kuşunuzu kaybedersınız zaten boyalı kafeslerı tercıh etmezler eloktrolız boyo ıle fırın boya yapılır ve hıçbır sıkıntı olmaz o yuzden sızde boya seçımıne gore kafes alırsanız kuşlarınız uzuömurlu olur slm

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş o kafesın ömru tamamlanmış sen boyarsan kuşlar kemırır ve dırek kuşunuzu kaybedersınız zaten boyalı kafeslerı tercıh etmezler eloktrolız boyo ıle fırın boya yapılır ve hıçbır sıkıntı olmaz o yuzden sızde boya seçımıne gore kafes alırsanız kuşlarınız uzuömurlu olur slm

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Kemal AKBULUT' Alıntı:

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
illaki boyacağın dersen zımpralar hırdavatçıdan 4 tl ye fıs fıs boyalar var her renkle 30 cm mesafeden püskürterek boyayabilirsin :)