+11Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:Elinize sağlık bence güzel olmuş...
mavi dişinin kanat tüyleri çıkmıyor, ortadaki tüneği de çıkarırsam kafes dikey telli olduğu için hareket etmekte zorlanabilir...Kadem KARAMAN' Alıntı:--- ortadaki tünek fazla bence, rahat rahat karşıdan karşıya uçsunlar, çiftleri odaya salamayacağınıza göre kafeste enerji harcamaları/stres atmaları lazım. Harcatmanın en kolay yolu da bu gibi.
o yuvayı değiştirecem.İsa YILMAZ.' Alıntı:çam kabuk yuvalık küçük gibi.![]()
temizlerken tülü çıkarmıyorum, kafesin yüksek ayakları var, ayakların biraz üzerinde çekmece var, tülü ayaklara kadar indirip çekmeceyi çıkarıp temizliyorumİsmet TAŞÇI' Alıntı:temizlerken,özellikle tülü çıkarırken zor olmuyor mu?
Bana güzel bir ilham verdiniz, çok teşekkürler rotflAhmet KARA.' Alıntı:temizlerken tülü çıkarmıyorum, kafesin yüksek ayakları var, ayakların biraz üzerinde çekmece var, tülü ayaklara kadar indirip çekmeceyi çıkarıp temizliyorum
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:Elinize sağlık bence güzel olmuş...
Krakeri kafes düzenini değiştirdiğim zaman veriyordum, son krakerdi zaten, bir daha almam, sağolun, küçük yuvayı Cihat AVCIOĞLU abimizin yaptığı 21x17x17 cm boyutundaki çam yuva ile değiştirdim ve yerli kuşlarımı da çek kuşlarla değiştirdim, dediğinizi yapıp mavi kuşların kafesteki üstte bulunan tüneği de aşağı alacam. Kafeslerden biri sehpada diğeri masa üzerinde duruyor, duvara çivi çakmama annem izin vermedi maalesefKarahan UZUN.' Alıntı:BALLI KREKER DENEN PARA TUZAĞI VE KIMYASAL PARCASINI ONCELİKLE ORADAN ÇIKARTINIZ ORTADAKİ TÜNEK FAZLA EĞER MAVİ KUŞ SIKINTILI İSE BİRAZ AŞAĞIYA KAYDIRIN BAŞTAKİ SONDAKİ YUKARIDA ORTADAKİ AŞAĞIDA OLSUN.... VE UMARIM SADECE RESİM ÇEKMEK İÇİN AŞAĞIYA İNDİRMİŞSİNİZ KUŞLARI YANİ YERDE ÜREMELERİNİ BEKLEMİYORSUNUZDUR İNSAN BOYUNDAN YÜKSEKTE OLMALILAR... 25*20*20 İDELA ÖLÇÜDE YUVALIK TİPİDİR DAHA BÜYÜĞÜDE OLUR ÖRNEĞİN 25*25*25 KARE OLAN....