kafes düzeni nasıl olmuş?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Arkadaşlar kafes düzeni ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Elinize sağlık bence güzel olmuş...

Kadem Karaman

Üyemiz
Adı
Kadem
Soyadı
Karaman
--- ortadaki tünek fazla bence, rahat rahat karşıdan karşıya uçsunlar, çiftleri odaya salamayacağınıza göre kafeste enerji harcamaları/stres atmaları lazım. Harcatmanın en kolay yolu da bu gibi.
--- evet, ortadaki tünek hariç başarılı bence de.
-- ben de iki çiftimi iki ayrı 60cm lik çifthane de tutuyorum, mutlu gibiler  friend

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
herkese teşekkür ederim...
Kadem KARAMAN' Alıntı:
--- ortadaki tünek fazla bence, rahat rahat karşıdan karşıya uçsunlar, çiftleri odaya salamayacağınıza göre kafeste enerji harcamaları/stres atmaları lazım. Harcatmanın en kolay yolu da bu gibi.
mavi dişinin kanat tüyleri çıkmıyor, ortadaki tüneği de çıkarırsam kafes dikey telli olduğu için hareket etmekte zorlanabilir...
İsa YILMAZ.' Alıntı:
çam kabuk yuvalık küçük gibi. :)
o yuvayı değiştirecem.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
temizlerken,özellikle tülü çıkarırken zor olmuyor mu?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
İsmet TAŞÇI' Alıntı:
temizlerken,özellikle tülü çıkarırken zor olmuyor mu?
temizlerken tülü çıkarmıyorum, kafesin yüksek ayakları var, ayakların biraz üzerinde çekmece var, tülü ayaklara kadar indirip çekmeceyi çıkarıp temizliyorum

ek9966

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kaplan
Elinize sağlık. Bir sorun yok bence. İsteğe bağlı olarak ortadaki tüneği yemliklerle beraber biraz daha aşağı çekilebilir. Daha rahat hareket edeceklerdir.

ismetbey

Takipçi Üyemiz
Adı
ERKAN
Soyadı
AVAZ
Ahmet KARA.' Alıntı:
temizlerken tülü çıkarmıyorum, kafesin yüksek ayakları var, ayakların biraz üzerinde çekmece var, tülü ayaklara kadar indirip çekmeceyi çıkarıp temizliyorum
Bana güzel bir ilham verdiniz, çok teşekkürler  rotfl

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BALLI KREKER DENEN PARA TUZAĞI VE KIMYASAL PARCASINI ONCELİKLE ORADAN ÇIKARTINIZ ORTADAKİ TÜNEK FAZLA EĞER MAVİ  KUŞ  SIKINTILI İSE BİRAZ AŞAĞIYA KAYDIRIN BAŞTAKİ SONDAKİ YUKARIDA ORTADAKİ AŞAĞIDA OLSUN.... VE UMARIM SADECE RESİM ÇEKMEK İÇİN AŞAĞIYA İNDİRMİŞSİNİZ KUŞLARI YANİ YERDE ÜREMELERİNİ BEKLEMİYORSUNUZDUR  İNSAN BOYUNDAN YÜKSEKTE OLMALILAR... 25*20*20  İDELA ÖLÇÜDE YUVALIK TİPİDİR DAHA BÜYÜĞÜDE OLUR ÖRNEĞİN 25*25*25 KARE OLAN....

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Karahan UZUN.' Alıntı:
BALLI KREKER DENEN PARA TUZAĞI VE KIMYASAL PARCASINI ONCELİKLE ORADAN ÇIKARTINIZ ORTADAKİ TÜNEK FAZLA EĞER MAVİ  KUŞ  SIKINTILI İSE BİRAZ AŞAĞIYA KAYDIRIN BAŞTAKİ SONDAKİ YUKARIDA ORTADAKİ AŞAĞIDA OLSUN.... VE UMARIM SADECE RESİM ÇEKMEK İÇİN AŞAĞIYA İNDİRMİŞSİNİZ KUŞLARI YANİ YERDE ÜREMELERİNİ BEKLEMİYORSUNUZDUR  İNSAN BOYUNDAN YÜKSEKTE OLMALILAR... 25*20*20  İDELA ÖLÇÜDE YUVALIK TİPİDİR DAHA BÜYÜĞÜDE OLUR ÖRNEĞİN 25*25*25 KARE OLAN....
Krakeri kafes düzenini değiştirdiğim zaman veriyordum, son krakerdi zaten, bir daha almam, sağolun, küçük yuvayı Cihat AVCIOĞLU abimizin yaptığı 21x17x17 cm boyutundaki çam yuva ile değiştirdim ve yerli kuşlarımı da çek kuşlarla değiştirdim, dediğinizi yapıp mavi kuşların kafesteki üstte bulunan tüneği de aşağı alacam. Kafeslerden biri sehpada diğeri masa üzerinde duruyor, duvara çivi çakmama annem izin vermedi maalesef :)