Kafes parca kesim ve mubis toptan satan

izzettly

Yeni Üyemiz
Adı
İZZET
Soyadı
CAN
Ankara da ucuz mdf lam kestirmis yada bilen varmi nerden kestirebilirim yardimci olabilecek arkadaslari bekliyorum....

Veya hic ugrasma bende 6 - 8 gozlu kafes var pvc yada mdflam dan onlarinda tekliflerini bekliyorum....

Bide bi 10 civari kus ihtiyacim var damizlik yahut yavru 5 - 15TL civari onlardan da yardimlarini bekliyorummm....

Uğur Aşan

Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Aşan
İzzet CAN..' Alıntı:
Ankara da ucuz mdf lam kestirmis yada bilen varmi nerden kestirebilirim yardimci olabilecek arkadaslari bekliyorum....

Veya hic ugrasma bende 6 - 8 gozlu kafes var pvc yada mdflam dan onlarinda tekliflerini bekliyorum....

Bide bi 10 civari kus ihtiyacim var damizlik yahut yavru 5 - 15TL civari onlardan da yardimlarini bekliyorummm....
Hocam Elimde Hazır Kestirilmiş 10 Gözlü Pvc Kafes Var Sağ Sol Yuvalıklı Ayrıca 10 Tanede Akılı Silo Yemlik Var Hiç Kulanılmamış Hazır Duruyor Ankara Sitelerde.Kuş Konusundada Yardımcı Olabilirim Hazır Damızlık Yavru Veren Ve Şuan Yavruları Olan Kuşlarımda Var

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
İbrahim
Soyadı
ÇETİNER
İzzet CAN..' Alıntı:
Eğer damızlık kuşa 5 lira verirseniz bu işin içinden çıkamazsınız. Bence fiyat aralığını 1-3 TL yapmalısınız.

İyi çalışmalar...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
İbrahim ÇETİNER' Alıntı:
Eğer damızlık kuşa 5 lira verirseniz bu işin içinden çıkamazsınız. Bence fiyat aralığını 1-3 TL yapmalısınız.

İyi çalışmalar...

Agzina saglik...

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
Mdf sitelere gideceksin olculerini verirsin kestirirsin. Mobilya bilgin yoksa zor olur. Bir mobilyacıdan yardım alabilirsin.

pvc kafes bakabilirsin onun yerine.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
İzzet CAN..' Alıntı:

gordugunuz gibi herkes biraz sinirli...
cunku herkes uretici...
ve emek verip yeri gelince satilan kuslarinin biraz para etmesini istiyorlar...
10 lirayada kus bulursunuz ama burada degil...

Ama bi yandanda size bu kadar kizilmasinida istemezdim
en azindan bu forumda buna pek rastlamadim...
belkide bu iste yenisiniz acemisiniz heveslisiniz ve maddi durumunuz yetersiz... belki....

Ben ilk kusumu ortaokulda kardesimle biriktirdigimiz parayla babama yalvarip...... neyse....
7 sene baktik ölünce babam bile tüh tüh diye diye bizi teselli etti..
o kus su anki en vasifsiz pakistanmi dersiniz öyle biseydi ve cok cok ucuza kuscaya yalvarip almistik..
kisa kesiyim
Durumunuz böyleyse ilk yavrumu size hediye edebilirim.. ozelden yazin