Kafes tülü şipariş

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Arkadaslar kendim yaptıgım 2 adet ahsap kafesim var bıkkınlık geldi hergün eve süpürge tutmaktan bunların ölçülerine göre tül bulamıyorum ölçülerine göre sipariş verip diktirceğimiz biyer varmı yardımcı olan olursa sevinirim.

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
perde satan yerlerde parça tül satılır ordan parça alıp kafesinizi tümünü sarcak şekilde ölçüsünü alıp terziye diktirebilirsiniz lastik diktirmeyide unutmayın

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Selim YILMAZ' Alıntı:
perde satan yerlerde parça tül satılır ordan parça alıp kafesinizi tümünü sarcak şekilde ölçüsünü alıp terziye diktirebilirsiniz lastik diktirmeyide unutmayın

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
streç flim sarabilirsiniz kafeslere. ben öyle yapıyorum. benim kuşlarım yemini mamasını deli gibi yiyor. ne kadar tül olursa olsun her tarafa döküyorlar. streç flim + kafes tülü ile en aza indirirsiniz.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Selim YILMAZ' Alıntı:
cevabın için tesekkurler perdeciler orjinal bişey dikmiyo annemle uğraştık biraz ewdede yapamadı perdecilerinde uzmanlık alanı olmadıgı için anlamıyorlar pek.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kafesin boyutları nedir 70*40 ölçülerine göre büyük boy tüller var.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Enes ACAR.' Alıntı:
Arkadaslar kendim yaptıgım 2 adet ahsap kafesim var bıkkınlık geldi hergün eve süpürge tutmaktan bunların ölçülerine göre tül bulamıyorum ölçülerine göre sipariş verip diktirceğimiz biyer varmı yardımcı olan olursa sevinirim.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende de aynı sıkıntı var nette gördüm çifthanelere olan tüller varmış ama çoklu paketlerde satılıyıor tek yok sanırım olmazsa 5li paket alacağım bende.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Ben en sonunda streç filme geçtim.Tül aldım yaptırdım ama hepsi bir süre sonunda kullanılmayacak düzeye geliyor.(Lastiklerini bile 2-3 kere değiştiriyorum)Şimdiki kafeslerim streç filme daha uygun çekmeceli olduğu için.Gerektiği zaman kesip yeniden çekiyorum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Selim YILMAZ' Alıntı:

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende kendim dikecektimde tül alma fırsatım olmadı. Uğraşılsa çok zor değil aslında.