Arkadaslar kendim yaptıgım 2 adet ahsap kafesim var bıkkınlık geldi hergün eve süpürge tutmaktan bunların ölçülerine göre tül bulamıyorum ölçülerine göre sipariş verip diktirceğimiz biyer varmı yardımcı olan olursa sevinirim.
Selim YILMAZ' Alıntı:perde satan yerlerde parça tül satılır ordan parça alıp kafesinizi tümünü sarcak şekilde ölçüsünü alıp terziye diktirebilirsiniz lastik diktirmeyide unutmayın
Selim YILMAZ' Alıntı:perde satan yerlerde parça tül satılır ordan parça alıp kafesinizi tümünü sarcak şekilde ölçüsünü alıp terziye diktirebilirsiniz lastik diktirmeyide unutmayın
cevabın için tesekkurler perdeciler orjinal bişey dikmiyo annemle uğraştık biraz ewdede yapamadı perdecilerinde uzmanlık alanı olmadıgı için anlamıyorlar pek.Selim YILMAZ' Alıntı:perde satan yerlerde parça tül satılır ordan parça alıp kafesinizi tümünü sarcak şekilde ölçüsünü alıp terziye diktirebilirsiniz lastik diktirmeyide unutmayın
Enes ACAR.' Alıntı:Arkadaslar kendim yaptıgım 2 adet ahsap kafesim var bıkkınlık geldi hergün eve süpürge tutmaktan bunların ölçülerine göre tül bulamıyorum ölçülerine göre sipariş verip diktirceğimiz biyer varmı yardımcı olan olursa sevinirim.