kafeste muthis kavga..

Nejdet ODABAŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
Nejdet
Soyadı
ODABAŞ
S.A show ciftim muthis kavga ediyor.7yumurtali disi erkegi dovuyor ve kovaliyor heryer tuğ+yuvaliga yaklastirmiyor.bilginize ihtiyacim var ,tskler...

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
ayırman gerek, yoksa sürekli birbirlerini kan revan içinde bırakırlar. erkeği ayır dişi tek başına bakar yavrulara, böyle yuvayı koruyan dişiler iyi bakıyor yavrulara, yeme düşene kadar besliyor, bende de bir tane var da, maşayla yem değiştiriyorum :D ellerim de yara olmayan yer kalmadı bana da saldırıyor.

Nejdet ODABAŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
Nejdet
Soyadı
ODABAŞ
:) :) kolay gelsin sizede.....Atillan bey  dediginiz gibi yaptim ayirdim .erkegi diger show ciftin yanina koydum bunlar fazla ciftlesmiyor.ilk yumurtalarinida ayirdigim  disinin altina koymustum..ayirdigim erkegi ciftlerin yanina koymam yanlismi dogrumu?tskler...

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
kuşları ayırman iyi olmuş. ben de aynı sorun vardı erkeği ayırdım.şuanda yavrular kafes attı anne taban yavrulara yem yeme eğitimine başladı. sanırım yer olmadığından başka çiftin yanına koydun. ben ce varsa boş kafes oraya koy.

Nejdet ODABAŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
Nejdet
Soyadı
ODABAŞ
Evt dostlar erkegi tek bir kafese koydum.diside yumurtalarinin ustunde yatiyor, bende sabirsizlikla bekliyorum:) ...yardimlariniz icin tesekkur ederim ...