ONUR ÇÖKELEKOĞLU
Uzman Üyemiz
Herkese hayırlı üretimler arkadaşlar bu yaz bi kanarya merakı başladı bende ve bazı muhabbet yavrularıyla takas edip 5 tane kanarya edindim bi bakıri bi abraj bide yorksher erkekle bir çift almozaik renk kanaryam var kuşlarım yazın sonunda tüye girdiler ve şimdi çıktılar ötümler maşallah çok iyi ama al mozaikleri eşe attım yuvayı taktım erkek yalnızken ötüyodu dişiyi koydum yanına kabullendi yuvalığıda taktım fakat üretim adına bi kıpırtı yok bide bu al mozaikler kan kırmızıydı renkleri tüyden sonra erkek turuncu oldu renk maması yerine doğal bi kırmızı renk kaynağı nedir mamalarında havuçta var ama işe yaramıyo sanırım dişim tüye girmedi erkek tüydeyken çok kızıştı kıçını tüneğe sürtüyodu çiftten daha önce yavru alındı kanarya üretimini pek bilmiyorum arkadaşlar nasıl bi yol izleyim dişiyi alıyımmı erkeğin yanından ama tüye girecek gibi sanki haşhaş tohumu karışık kanarya yemi ve gün aşırı mamalarını yiyolar üremeleri çok şart değil aslında seslerini dinleyim diye aldım ama dişisi varken bide bunu tecrübe edelim diyorum acaba zamanınımı geçirdik bunlar muhabbet gibi yıl boyunca üremiyormu yada muhabbetlerdenmi rahatsız oluyolar ötümlerini almış kuşlar bi bozulma yok ama çifti nasıl üretebilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hepinize saygılar...