kanat hastalığı(resimli)

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
yeni erkek kuş aldım eve getirdim halının üzerine koydum kuş tertemiz ne tüy dökümünde ne kanat uçuş tüyü eksik hiç birşeyi yok çok sağlıklı ama uçamıyor bu nedir arkadaşlar kanat haslığı falan olabilir mi ?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞUNUZUN KANADI YA KIRIK YADA BİRYERE SIKIŞTI ZEDELENDİ YADA FELÇ  EĞER FELÇ GEÇİRDİYSE DÜZELMEZ DİĞERLERİ ZAMANA BAĞLI VİTAMİN VEREBİLİRSİN ELİNLE KONTROL ET  SLM  KARDEŞ O ZAMAN UR YADA FITIKTIR VETERİNERE GÖTÜR BAKSIN

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
resimler yüklendi kanatının içinde gövdeylekanatın birleştiği yerde hafif şişkinlik var yeni farkettim

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞUNUZUN KANADI YA KIRIK YADA BİRYERE SIKIŞTI ZEDELENDİ YADA FELÇ  EĞER FELÇ GEÇİRDİYSE DÜZELMEZ DİĞERLERİ ZAMANA BAĞLI VİTAMİN VEREBİLİRSİN ELİNLE KONTROL ET  SLM  KARDEŞ O ZAMAN UR YADA FITIKTIR VETERİNERE GÖTÜR BAKSIN
ustam fotosunu çekemedim tutamayınca elimle bi şişlik var kanatla gövdenin birleştiği yerde kanat çırpmasında sorun yok yalnız cvb için tşkler

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
o kanatta ya apse oluşmuştur.. yada daha once kırılıp yeniden kaynamıştır.. veterinere gostermeniz lazım.. gecmis olsun..
ustam cvb için teşekkürler

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Emin EMREN' Alıntı:
ustam fotosunu çekemedim tutamayınca elimle bi şişlik var kanatla gövdenin birleştiği yerde kanat çırpmasında sorun yok yalnız cvb için tşkler
aynı şişlik benim erkek cennet kuşumda oluştu.şiş olan yere krem sürdüm bekliyorum.umarım bir caresini buluruz.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
KANAT KASI SPAZMINA BAĞLI GEÇİCİ KISMİ FELÇ GİBİ GÖRÜKÜYOR  BİR KAÇ DENEME UYGULAMASI YAPILABİLİR GENELDE VİTAMİN MİNERAL EKSİKLİĞİ GÖRÜLEN KUŞLARDA ANİ HAREKETLER SONUCUNDA VEYA DARBELER NEDENİ İLE DE OLUŞABİLİYOR BU DURUM BACAK VE AYAKLARDADA SÖZ KONUSU OLABİLİYOR NACİZHANE TAVSİYEM AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKE GÖZ ATMANIZ  VE  KUŞUNUZU BELLİ BİR MÜDDET UÇURMAYA KALKIŞMAMANIZ OLACAK KOLAY GELSİN.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,8315.msg136666.html#msg136666

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
KANAT KASI SPAZMINA BAĞLI GEÇİCİ KISMİ FELÇ GİBİ GÖRÜKÜYOR  BİR KAÇ DENEME UYGULAMASI YAPILABİLİR GENELDE VİTAMİN MİNERAL EKSİKLİĞİ GÖRÜLEN KUŞLARDA ANİ HAREKETLER SONUCUNDA VEYA DARBELER NEDENİ İLE DE OLUŞABİLİYOR BU DURUM BACAK VE AYAKLARDADA SÖZ KONUSU OLABİLİYOR NACİZHANE TAVSİYEM AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKE GÖZ ATMANIZ  VE  KUŞUNUZU BELLİ BİR MÜDDET UÇURMAYA KALKIŞMAMANIZ OLACAK KOLAY GELSİN.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,8315.msg136666.html#msg136666
bu dediklerinizi  yapmak için ben çok amatörüm bulunduğum yerde de veteriner bulmak çok sıkıntı sözün özü ne yapacam bilmiyorum muhtemelen iade edecem ilginiz için çok teşekkürler

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
o zaman size  tavsiyem aldığınız arkadaşa tekrar götürüp başka bir erkek kuş almanız anlayışla karşılayacaktır en mantıklısı bu gibi görüküyor çünkü gün geçtikce sıkıntı vermeye başlayacaktır bu durum kolay gelsin

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
bnmde dişi kusumda boyle bir problem vardı aldım getırdım evde baktımkı ucamıyor
ama suan eskısıne göre ucusta artma var daha ıyı ucuyor zorlanınca eskısı gıbı oluyor