ustam fotosunu çekemedim tutamayınca elimle bi şişlik var kanatla gövdenin birleştiği yerde kanat çırpmasında sorun yok yalnız cvb için tşklerKemal AKBULUT' Alıntı:KUŞUNUZUN KANADI YA KIRIK YADA BİRYERE SIKIŞTI ZEDELENDİ YADA FELÇ EĞER FELÇ GEÇİRDİYSE DÜZELMEZ DİĞERLERİ ZAMANA BAĞLI VİTAMİN VEREBİLİRSİN ELİNLE KONTROL ET SLM KARDEŞ O ZAMAN UR YADA FITIKTIR VETERİNERE GÖTÜR BAKSIN
ustam cvb için teşekkürlerBehsat TİĞİZ' Alıntı:o kanatta ya apse oluşmuştur.. yada daha once kırılıp yeniden kaynamıştır.. veterinere gostermeniz lazım.. gecmis olsun..
rica ederim.. ne demekEmin EMREN' Alıntı:ustam cvb için teşekkürler
aynı şişlik benim erkek cennet kuşumda oluştu.şiş olan yere krem sürdüm bekliyorum.umarım bir caresini buluruz.Emin EMREN' Alıntı:ustam fotosunu çekemedim tutamayınca elimle bi şişlik var kanatla gövdenin birleştiği yerde kanat çırpmasında sorun yok yalnız cvb için tşkler
bu dediklerinizi yapmak için ben çok amatörüm bulunduğum yerde de veteriner bulmak çok sıkıntı sözün özü ne yapacam bilmiyorum muhtemelen iade edecem ilginiz için çok teşekkürlerAbdullah YILMAZ' Alıntı:KANAT KASI SPAZMINA BAĞLI GEÇİCİ KISMİ FELÇ GİBİ GÖRÜKÜYOR BİR KAÇ DENEME UYGULAMASI YAPILABİLİR GENELDE VİTAMİN MİNERAL EKSİKLİĞİ GÖRÜLEN KUŞLARDA ANİ HAREKETLER SONUCUNDA VEYA DARBELER NEDENİ İLE DE OLUŞABİLİYOR BU DURUM BACAK VE AYAKLARDADA SÖZ KONUSU OLABİLİYOR NACİZHANE TAVSİYEM AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKE GÖZ ATMANIZ VE KUŞUNUZU BELLİ BİR MÜDDET UÇURMAYA KALKIŞMAMANIZ OLACAK KOLAY GELSİN.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,8315.msg136666.html#msg136666