denemedim ama illa yolacak diye birşey yok tüy yolmayan damızlıklardan ayırdığım bir dişi tüy yoldu ben vakit kaybetmekten yana değilim yavrularla yavru fiatına satıyorum aynı zamanda petlerden alacağınız damızlıklar sorunlu olabilir bunu göz önünde bulunduralımMehmet DEMİR' Alıntı:Benim güzel bir çiftimde bu hastalık var katasol kullandım geçmedi. Peki yavrularda bu hastalık devam edermi onların tüyleri tekrar çıktı. onların yavrularıda tüy yolarmı
Hilmi bey teşekkür ederim. Ben kendi çiftlerimden yeni damızlıklar yapmaya çalışıyorum. Elden çıkarmak gerek.hilmi akyldız' Alıntı:denemedim ama illa yolacak diye birşey yok tüy yolmayan damızlıklardan ayırdığım bir dişi tüy yoldu ben vakit kaybetmekten yana değilim yavrularla yavru fiatına satıyorum aynı zamanda petlerden alacağınız damızlıklar sorunlu olabilir bunu göz önünde bulunduralım
abicim sen muhabbet kuşu besledigine eminmisinİlker ÖZKARA' Alıntı:.hatta eskiden 2 çiftim vardıki yavrunun kafa larını komple yiyolardı.sadece gövde kalıyordu.
e vitamini eksikliginden olabiliyor.genelde dişiler yapar yavruların tüyleri cıkmaya başladıgında dişi tarafından yenir dişiyi ayırmak en iyisi ,erkek yavruları bakar .Tansel CANBAZ' Alıntı:benimde bir çiftimde bu sorun var yavrularda kendi tüylerini yiyor bir önerisi olan varmı acaba ?
Böyle bir durumda canlının ete ihtiyacı olabilirmi? Tavuk eti haşlayıp mamalarına konulsa ne gibi sonuçlar doğurur acaba. Veya sitede kril gibi bir şek satılıyordu canlı protein ihtiyacı için kril miydi acaba karidesmiydi onun gibi birşey. Acaba bu ürün bu duruma faydalı olurmu?İlker ÖZKARA' Alıntı:arkadaşlar benim tüy yolma çözümüm,bir arkadaşımın tavsiyesi ile,kuşun gaga ucundan çok azcık kesiyorum.tüyü tutamıyor.zaten bir süre sonrada vazgeçiyor.ama yavru dövme ve yeme açısından çok şey denedim ama çözümü yok.hatta eskiden 2 çiftim vardıki yavrunun kafa larını komple yiyolardı.sadece gövde kalıyordu.