karın içinde üretim

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Kuşlar bi kere soğuk ortamda tüye girip cıktıklarında iyi adapte olabiliyolar bu gibi durumlara.
Ölüm vs olmamıştır inşallah sorunsuz geçer kış

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah ama don yaparsa ayakları donmazmı?
Ev içinde tüy çıkaran kanaryayı balkona koyma demişlerdi. Balkonda tüy çıkaranda evde kanat açıyormuş sıcaktan.

Çok umut verici bir paylaşım olmuş elinize sağlık.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Gökhan YILMAZ' Alıntı:
Kuşlar bi kere soğuk ortamda tüye girip cıktıklarında iyi adapte olabiliyolar bu gibi durumlara.
Ölüm vs olmamıştır inşallah sorunsuz geçer kış

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Güzel ama bir o kadar da düşündürücü soğuk ve muhabbet kuşu pek beğenmedim sağlıkları açısından şüpheli bence.

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
kuşlar bana ait değildir facebook ta üye olduğum bir kuş severindir.Bana da çok ilginç geldi ama alıştırmışlar bir şekilde kuşları soğuğa  maşallah demekten başka birşey bulamıyorum :) sizinde dikkatinizi çekeceğini düşündüğüm için paylaştım

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
O resımdekı Yerın Önunde Plastık Kaplama mevcuttur  Arkadaşlar. Ve içerde ısıtıcı mecuttur  prfıllerınde mevcuttur  kımse boyle soguga bırakmaz gercı ama olurda bırı denemek ısterse husranla sonuclanmazsın sonra :)

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ercüment KIZILTOPRAK' Alıntı:
O resımdekı Yerın Önunde Plastık Kaplama mevcuttur  Arkadaşlar. Ve içerde ısıtıcı mecuttur  prfıllerınde mevcuttur  kımse boyle soguga bırakmaz gercı ama olurda bırı denemek ısterse husranla sonuclanmazsın sonra :)
Resimlere iyi bakarsan son resimlerdeki tünek ve iplerin üzerinde bile kar var..

tebessum01

Üyemiz
Adı
ERCÜMENT
Soyadı
KIZILTOPRAK
Baybora DERİCİ' Alıntı:
Resimlere iyi bakarsan son resimlerdeki tünek ve iplerin üzerinde bile kar var..
profılden  sahısın resımlerıne videolarına bakarsanız  ordada acıklaması mevcut ve  acıkca goruenbılıyor  ve bır resımde karlar komple plastıklere yapısmıs.  kendılerı bıle  acıklamıs  plastıkle korunuyor  ve içerde ısıtıcı mevcut dıye  bır dak  yazısını da bulayım sızın ıcın  bakınız.

(((Marifetli Maviş Sevenler 0 altina dustugunde sicaklik isitma sistemi kullaniyoruz.Yapilari korunakli oldugu icin normal sartlarda gerek olmuyor.Ruzgarli gunlerde plastik ile ruzgardan koruyoruz.-Yordem- 25 Ocak 2012, 19:04 · ))