ugurcan buran
Takipçi Üyemiz
2 kuşumu çift olarak besliyorum. dişi kuşum 1-2 gundur hep kabarık halde pek hareket etmiyor ve karındaki kemik tuttugumda elime batıyor. Şu an baktıgıma göre ishali de var. İshal yeni başlamış biraz önce poposunda katı kaka kalmıştı kendim temizledim. erkekte de kaka kalması olayı 1 haftadır var ama o sağlam görünüyor. Ne önerirsiniz. Malum balıkesirde önereceğiniz ilaçları bulmak zor. Mamadan kaynaklandıgını dusunuyorum. yumurta maması koymuştum 1-2 gun kaldı dün ilgilenemediğim için. ne yapmam gerekir?
Bi de aklıma gelmişken sorayım dedim. bu kuşlar yaklaşık 6-7 aydır bendeler. Anlaşıyorlar aslında birbirlerini kaşıyorlar. 9-10 aylık olduklarını dusunuyorum ama hala icraat göremedim. Dişinin ceresi beyaz mavi bayadır da öyle duruyor. erkek ve dişinin gözleri tamamen siyah. yuvalıgıda bayadır duruyor. içine girip çıkıyor begenmediği talaşları cıkarıyor. Ama gol yok.
Son sorum cok tüy döküyorlar. mediko pet die 6 vitaminli bi ilaç veriyorum ama nafile heralde.
K.bkayın biraz fazla oldu. Şimdiden teşekkürler.
Bi de aklıma gelmişken sorayım dedim. bu kuşlar yaklaşık 6-7 aydır bendeler. Anlaşıyorlar aslında birbirlerini kaşıyorlar. 9-10 aylık olduklarını dusunuyorum ama hala icraat göremedim. Dişinin ceresi beyaz mavi bayadır da öyle duruyor. erkek ve dişinin gözleri tamamen siyah. yuvalıgıda bayadır duruyor. içine girip çıkıyor begenmediği talaşları cıkarıyor. Ama gol yok.
Son sorum cok tüy döküyorlar. mediko pet die 6 vitaminli bi ilaç veriyorum ama nafile heralde.
K.bkayın biraz fazla oldu. Şimdiden teşekkürler.