KARINCALAR!!!

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
s.a değerli dostlar...benim sorunum kendimce çok büyük..kendim apartmanda oturuyorum ama köyde boş bir evim var..köy dediysem evimle arası 3 km..çatılı çatısı ahşap zemin ahşap..kuşlarımı ve civcvilerimi burada bakıyorum...buraya kadar herşey normal..normal olmayansa havaların ısınmasıyla beraber baş gösteren karıncalar...kuşlarıma mama verince sanki haber almışlar gibi tek sıra halinde mama kaplarına dadanıyolar ve kapların içine girip yemeye başlıyolar..e haliylede kuşlar yemiyolar..yemliğe girmiyolar sadece mamadan yiyorlar...değişiyorum atıyorum mamayı yenisini koyuyorum dakkasında gene geliyolar..yavrulu bir kuşum var yumurtalayacak olan kuşumda var..korkum yabrulara zarar verecek diye..heryere tırmanıyolar..
onları öldürmeden kaçırmanın bir yolu varmıdır.başına böyle bir hadise gelen varmıdır varsa çözüm yolu nelerdir..karıncalar neden kaçarlar neye gelmezler.bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.h. geceler...

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Çeşitli karınca tabletleri var onları kullana bilirsin yada kafeslerin etrafına geniş alarak kireç dökebilirsin nede olsa çatıdaymış halı v.s yoktur yerde

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
geçen hafta sanki bi kardeşimz bu durumla ilgili sorununu dile getirdi bakım beslenme ve üretim bölümünü ziyaret ederseniz daha faydalı olur sizin için

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
neguvan toz alıp kullanabilirsin sadece kaçırıyor kokusunada gelmezler bir daha ama kokusunu sen duymazsın

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum eczaneden en kaliteli ilaçları dahi alıp kullandım ancak üretimhanemde 4 tane karınca yuvası vardı ne yaptıysam çare bulamadım taaki yılmaz kurşun abimin bu konuda bir mesajını okuyana kadar. Opical-5 in kullanılması için bir yazı yazmış o yazıyı okur okumaz hemen opicali karınca yuvalarına serptim şuanda tek bir karınca dahi yok yaklaşık bir haftadır karıncaya hasret yaşıyor kuşlarım :)

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
değerli dostlar burası benim  evim yazları kaldığım ev..öle eski püskü değil. tavan ve taban ahşap..karınca yuvası görmedim ama ne hikmetse biyerlerden çıkıp geliyolar..aslında bi kaç formül denedim..en ucuz olan kirecide denedim ama üstünden geçti gittiler..karınca tableti denedim olmadı..ben avcıyım aynı zamanda dış parazit ilacı vurdum toz nafile..bunları öldürmekte istemiyorum ama farz oldu..şu borik asit denen bişey varmış etkili ve faydalı ama karıncaya etkili olurken kuşlara zarar vermeyecek...

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
mustafa BEKTAŞ' Alıntı:
değerli dostlar burası benim  evim yazları kaldığım ev..öle eski püskü değil. tavan ve taban ahşap..karınca yuvası görmedim ama ne hikmetse biyerlerden çıkıp geliyolar..aslında bi kaç formül denedim..en ucuz olan kirecide denedim ama üstünden geçti gittiler..karınca tableti denedim olmadı..ben avcıyım aynı zamanda dış parazit ilacı vurdum toz nafile..bunları öldürmekte istemiyorum ama farz oldu..şu borik asit denen bişey varmış etkili ve faydalı ama karıncaya etkili olurken kuşlara zarar vermeyecek...
Mustafa bey opicali deneyin başka hiçbirşeye gerek yok. Opical sayesinde Üretimhanemdeki 4 adet karınca yuvası yok olup gitti

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ben Quiko ardap öneririm hem bitlere hemde tüm haşerelere karşı etkili. Ama daha ekonomik olsun diyorsanız Opigal-5 yeterli olacaktır

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
geçen hafta sanki bi kardeşimz bu durumla ilgili sorununu dile getirdi bakım beslenme ve üretim bölümünü ziyaret ederseniz daha faydalı olur sizin için
+1