mustafa BEKTAŞ
Takipçi Üyemiz
s.a değerli dostlar...benim sorunum kendimce çok büyük..kendim apartmanda oturuyorum ama köyde boş bir evim var..köy dediysem evimle arası 3 km..çatılı çatısı ahşap zemin ahşap..kuşlarımı ve civcvilerimi burada bakıyorum...buraya kadar herşey normal..normal olmayansa havaların ısınmasıyla beraber baş gösteren karıncalar...kuşlarıma mama verince sanki haber almışlar gibi tek sıra halinde mama kaplarına dadanıyolar ve kapların içine girip yemeye başlıyolar..e haliylede kuşlar yemiyolar..yemliğe girmiyolar sadece mamadan yiyorlar...değişiyorum atıyorum mamayı yenisini koyuyorum dakkasında gene geliyolar..yavrulu bir kuşum var yumurtalayacak olan kuşumda var..korkum yabrulara zarar verecek diye..heryere tırmanıyolar..
onları öldürmeden kaçırmanın bir yolu varmıdır.başına böyle bir hadise gelen varmıdır varsa çözüm yolu nelerdir..karıncalar neden kaçarlar neye gelmezler.bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.h. geceler...
onları öldürmeden kaçırmanın bir yolu varmıdır.başına böyle bir hadise gelen varmıdır varsa çözüm yolu nelerdir..karıncalar neden kaçarlar neye gelmezler.bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.h. geceler...