Kayıp MuhabbetKuşu sahibini arıyor..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Muhtemelen küçük bir ihmal; Sonra evin yolunu bulamayış.............
      Kayıp MuhabbetKuşu sahibini arıyor..

Dün sabah, komşular yan apartmanda yakaladıkları MuhabbetKuşunu "Bu yılmaz'ın kuşlarından dır" diyerek kapımıza getirmişler. Konuyu aşağıda resimleri de olan MuhabbetKuşunu sahibine ulaştırmak için açtım.

11 yahut 12 aylık, erkek, kobalt mavisi, oldukça sağlıklı ve iyi bir uçucu. Ezberletildiği uzun cümleleri gayet anlaşılır söyleyebiliyor; zekasına diyecek yok. Sahibinin ona uzun bir süre eğitim vermiş olduğu bariz. Ona sunulmuş beslenme proğramı bizimkilerden farklı; aparatiflerin dışında sadece bir çeşit darı yiyor. Adının "Boncuk" olduğunu zannediyoruz; "Boncuk" tan başka iki özel ismi daha sıklıkla söylüyor. Sürekli kafes dışında olmak istiyor.

Belli ki; sahibi onu çok önemsemiş.
    Dilerim konu amacına ulaşır.. Sahibi bizimle irtibat kurar; Evimizde misafir ettiğimiz Boncuk özlediği evine ulaşır.

Muhakkak sahibi Boncuğun sıklıkla telaffuz ettiği o diğer iki özel ismi söyleyecektir.
    Muhakkak sahibi Boncuğu beslediği tek tür darıdan numune getirecektir.

motifcan

Uzman Üyemiz
İnşallah sahibi bulur çok güzel bir kuş bende yazın yolculuk nedeni ile benle harap olmasın diye bir arkadasıma bırakmıstım onlarda ev taşırken biri düşürmüş kafes açılmış kaçmış :( sabahları beni öperek uyandırmasınıda özledim :(..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
HEM YETİM KALMIŞ,HEM ÇAY TİRYAKİSİ,HEMDE YILMAZ KURŞUN GİBİ MUBİŞ SEVERİN EVİNDE MİSAFİR
BENCE BONCUK YILMAZ KURŞUNUN EVİNDEN ÇIKTIĞI ZAMAN EN BÜYÜK DARBEYİ ALACAKTIR
BEN KAYBOLAN YOLUNU ŞAŞIRAN BU MUBİŞİN YILMAZ KURŞUNUN EVİNDE KALMASI TARAFTARIYIM
bye_happy bye_happy

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
HEM YETİM KALMIŞ,HEM ÇAY TİRYAKİSİ,HEMDE YILMAZ KURŞUN GİBİ MUBİŞ SEVERİN EVİNDE MİSAFİR
BENCE BONCUK YILMAZ KURŞUNUN EVİNDEN ÇIKTIĞI ZAMAN EN BÜYÜK DARBEYİ ALACAKTIR
BEN KAYBOLAN YOLUNU ŞAŞIRAN BU MUBİŞİN YILMAZ KURŞUNUN EVİNDE KALMASI TARAFTARIYIM
bye_happy bye_happy
+ 1

yylmz

Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
YILMAZ
Çok şanslı kuşmuş Yılmaz Bey gibi kuşsever birine getirilmiş.Yılmaz Bey tebrikler çoğu kişi böyle eğitilmiş bir kuşun sahibini aramazdı.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz iyiki sana gelmiş kuş, düşünsene Selahattin abime gitse, beslenme alışkanlıkları daha çok değişirdi :)

İnşallah en kısa zamanda sahibine ulaşır. Eminim sahibi şu anda çok üzgündür. ve onu çok özlüyordur.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Yılmaz hocam, Ta çekmeköyden oraya kadar nasıl uçmuş ya:) okadarda öğretmiştim. Bir ara gelirken getirirsin  :D Şaka Şaka İnşallah Sahibini yavrucak. Şimdi sahibi perişandır. :(

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi akşamlar
Bu bir komplo olabilir olay çok düzmece kuş geliyor komşular yakalayıp size getiriyor Yılmaz bey o kuşu  üretimhanenizden uzak tutun gerekirse Selahattin abinin misafirhanesine bırakın :D

konuşan kuş mu olur o kesin ses kaydı yapıyor :D üretimhaneden uzak tutunuz :D

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim Yılmaz bey inşallah kuş sahibini hemen bulur.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
fotolara bakılırsa keyfi yerinde gibi bende eski evimde iken balkonda bi tane yakalamıştım millete dedik kuş yakladım sahibi gelsin alsın diye , hiç gelmediyse 20 kişi geldi o benim diye, hepsine şaşırtmalı sorularla geri postaladım ama işin ilginci ne biliyomusunu bi bayan geldi elinde bi tabak çiğ kötfe dediki okuş benim ee köfte ilemi kandıracaksın beni dedim yok dedi benim kuşum çiğ köfteye bayılır ispatlamak için getirdim dedi , bi kaç soru sordum hepsini bildi, bayanı ve köfteyi görünce çıldırdı kuş kafeste sonra köfteye bi yumuldu heyret ettim verdim kuşunu bi tabakta çig köfte bana kaldı :)

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yılmaz iyiki sana gelmiş kuş, düşünsene Selahattin abime gitse, beslenme alışkanlıkları daha çok değişirdi :)

İnşallah en kısa zamanda sahibine ulaşır. Eminim sahibi şu anda çok üzgündür. ve onu çok özlüyordur.
      :D  :D  :D

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim yılmaz bey.İnşallah amacınıza ulaşıp sahibi ile buluşturursunuz...