YusufYıldız38
Üyemiz
Gunaydın. Hayırlısa sabahlar dostlar.
hayirlı sabahlar abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Gunaydın. Hayırlısa sabahlar dostlar.
lazım olmazmı abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Salma usulu degilde bir tane büyük çifthane almaya karar verdim Ömer. Ayrıca yem işinide hallettim lazımmı sana yem?
abi allah razı olsun seninle tanıştığıma çok memnun oldum salma hakkındaki fikirlerin içinde ayrıca çok teşekkürkler abi çok yardımcı oldun çam yuvalık ayrı bir güzel abi ben anlamıyorum sitede çoğu üretici abiler plastik yuvalık kullanıyo bir ton para veriyo cihat abinin yapmış olduğu yuvalık onlardan hem daha doğal hem daha geniş hemde çok kullanışlı neden senin bu yuvalıkdan kullanmazlar şuan anlam veremedim hem doğal hemde çok güzl kokuyo bu çamCihat AVCIOĞLU' Alıntı:omer kardesimize gece baskini.....
acil yem destegi ve yapmayi planladigi salmaya proje destegi...
her turlu yanindayiz omer...
cam yuvaliklarida test edin...fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum yuvaliklarla ilgili...
cümleten hayirli sabahlarYusuf YILDIZ...' Alıntı:Gunaydın dostlar hayırlı sabahlar, hayırlı Cuma'lar.
Dün akşam Cihat abi sağolsun yardımımıza yetişti yem işimizi halletti. Ayrıca Ömerle beraber hem sohbet ettik hemde ustamızdan taze fikirler aldık. Böyle insanların varlığı bizim gibi yeni yetmelere inanılmaz ilham kaynağı oluyor.
Muhammed benim yavru yok daha sadece 2 3 belki 4 tane ilerde damızlığa büyütmek icin cifthane düşünüyorum.
abi kalkali çok oldu kahvalti kuslarla. İlgileniyim derken anca bu saatde girdimYusuf YILDIZ...' Alıntı:Ömer bu saatte kalkılırmı kardeşim ya yat uyu
Birde başlığı Kayseri Grubu Sohbet Platformu olarak değiştirebilsek güzel olmazmı?
tamam abi ayricada agaclar icinde cok tesekkurlerYusuf YILDIZ...' Alıntı:Canımı sürüdüm geldim hala acılmadı uykum
Senin oraya dediğim gibi ayarlıcam ben 5-10 ağaçları pazar günü.
Sen bugun yemi böl ikiyede akşam uğrayıp alabilirim.
abi cati asagiya doru egimli ya yuksekligin en kucuk oldugu yerden olcdum diger tarafiida istersen olcuyum abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Yükseklik 165 demişinya tavana kadar olan kısımmı yoksa senin yapacağın salmanın yüksekliğimi?