muhammed_71
Takipçi Üyemiz
- Adı
- muhammed
- Soyadı
- sümercan
hayırlısı bakalım Cihat abi aktif değil galiba
abi önceden haberim olduğu sürece ben bütün toplantı buluşma herşeye gelirim abi ...herkeze hayırlı sabahlarYusuf YILDIZ...' Alıntı:4 kişi oluruz o muhakkak MuhammedÖmerde gelirse 5 kişi sanırım başka kimse olmaz.
Gunaydın abi senden öğreneceğimiz çok şey var daha tek seferle kurtulamazsın zatenYılmaz EKMEKCİ' Alıntı:Tum arkadaslara gunaydin hafta sonu arkadaslar ziyaretime geldi cok memnun oldum hepsine ayri ayri tesekkur ederim cok guzel sohbet oldu yine tekrarlamak isterim guzel bilgi alisverisi oldu
Hayırlı sabahlar Ömer, buluşma olursa haber veririz muhakkak merak etme.Ömer GÜLER' Alıntı:abi önceden haberim olduğu sürece ben bütün toplantı buluşma herşeye gelirim abi ...herkeze hayırlı sabahlar
tamam abi sağolYusuf YILDIZ...' Alıntı:Gunaydın abi senden öğreneceğimiz çok şey var daha tek seferle kurtulamazsın zaten![]()
Birde takımları oluşturmaya başladınmı?
Hayırlı sabahlar Ömer, buluşma olursa haber veririz muhakkak merak etme.
inşallah abi eğer kan değişimi felan yaparsan ilerde yavruların olduğunda seni bir gün misafir ederim benim dazmızlığa ayırdığım yavrulardan sanahediye ederim kan değişimi önemli bir faktör abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Benim kuşların uyum sğresi sandığımdan kısa sürecek sanırım. 2 çiftin dişileri sürekli yuvalığa girip çıkmaya başladı buda beni aciyip mutlu ediyorAllah'ın izni ile 3 çiftin soyağından ilerle üretimi büyütmeyi düşünüyorum.
Abi sanada günaydın tekrar söyleyeyim üretimhanen gerçekten çok güzel hayran kaldık ileride dahada güzelleşeceği malüm sohbete gerçekten doyum olmuyor.Yılmaz EKMEKCİ' Alıntı:Tum arkadaslara gunaydin hafta sonu arkadaslar ziyaretime geldi cok memnun oldum hepsine ayri ayri tesekkur ederim cok guzel sohbet oldu yine tekrarlamak isterim guzel bilgi alisverisi oldu
Ömer aklımda salma yapıp yavrudan 4 5 tane kuş alıp şimdiden büyütmek var ama kısmet bakalım önümüzdeki günler ne gösterecekÖmer GÜLER' Alıntı:inşallah abi eğer kan değişimi felan yaparsan ilerde yavruların olduğunda seni bir gün misafir ederim benim dazmızlığa ayırdığım yavrulardan sanahediye ederim kan değişimi önemli bir faktör abi
abi yavrudan yapman senin için iyi olur doğru bir düşünce salma sayesinde yağlanmazlarda hem anlaştıkları kuşu kendisi seçer ama salma yapıyosan erkeklerden çok dişi lazım abi sanaYusuf YILDIZ...' Alıntı:Ömer aklımda salma yapıp yavrudan 4 5 tane kuş alıp şimdiden büyütmek var ama kısmet bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek![]()
peki abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Salmayı üretim için değil Ömer yavru büyütmek için yapacam inşallah. İçine 4 5 tane yavru atıp damızlık büyütecem sonra kafeslere alırım![]()
abi bende yem almak istiyorum ama yavrular satılmadan zorYusuf YILDIZ...' Alıntı:Anladım Cihat abi sağolasın. Tam olarak yapmaya karar verince fikirlerinize yeniden başvururum inşallah.
Ben yem alacak arkadaşlar hangisinden alıyım. Birde alacak bir kişi daha varsa 25 kg getirtelim istiyorum. Tek basıma hem fiyat artıyor hemde çok fazla geliyor.