KAYSERİ Grubu....Tüm Kayserili Arkadaşlarla irtibat için ekleyiniz...

Orhan Erdogan

Yeni Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
erdoğan
S.A bende kayseride oturuyorum ancak istanbulda üniversite öğrencisiyim. hobi amaçlı besliyorum. ama hobi amaçlı 1 çiftle üretim için başlicam. Selamlar saygılar :)

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Pazar öğlen, davet üzerine belirtilen noktaya ulaştım...
Çay ve muhabbet gerçekten güzeldi.
2 saate yakın beraber vakit geçirdik Muhammed kardeşim ve Yılmaz abimizle...

Varsın kalabalık olmasın, daha keyifliydi bence...
Birdaha ki buluşmada diğer arkadaşlarda gelir abi inşallah evet sohbet çok güzeldi sizleri tanımak beni çok memnun etti ama kısa sürdü daha konuşulacak çok şey var....

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
İnşallah kaçırmıcam bir dahaki buluşmayı. Soracam öğreneceğim çok şey var benim daha yeni sayılırım çünki :)

Üretimhanem evden bağımsız yerde olsa sizleri davet eder ağırardım ama benim yerim üretimhaneden çok hobihane şimdilik. Cumartesi günü 3 çift kuş hobihanemdeki yerini aldı. Şimdilik pek rahatsız etmiyorum yerlerine alışınca fotoğraflarını çekip sizlere sunacağım inşallah.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
İnşallah Yusuf abi bidahaki buluşmada ararırız seni istiyorsan kuşları nereden temin ettin bu arada

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Muhammed tanıdığım bir petshopcu abim vardı kendi üretimhanesinden sectim aldım. 2 cifti eşdi zaten biri geldiğinin 2. günü yumurtladı ama kafesin dibine :) Diğer ciftte yuvaya girmeye basladı dişi tülekten yeni çıkıyor kısa sürede çiftleşeceklerini umuyorum.
3. cifti ben ayarladım tek tek erkek ve dişi sectim şu an bekliyorum en kısa sürede resimleri eklicem inşallah.

Buluşma işine gelince her akşam çarşıya yolum düşüyor eve geçerken musait olursan ara akşamda bir çay içeriz.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
İnşallah abi müsait olduğumuz bir gün buluşuruz

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
keşke buluşma işine buraya yorum yapan kayserili arkadaşlar abilere özel mesaj atılsaydı ben  günde bir ikikez giriyorum geçen haftaki buluşmaya  gelirdim çok istiyordum tanışmak burda malesef lüzumsuz bir sürü konu açılıyo ve sizin bu konular tabikide listeden kalkıyo göremiyoruz bende yılmaz abi ile felan konuştum telefonda ama yüz yüze nasip olmadı tabi birazda çekindim nede olsa herkezin bir işi ailesi ve eşi dostu var  insan ister istemez çekiniyo ayrıca  bu tarz ileri zamanları belirleyerek yapılan toplantılar olursa katılmak isterim
bana burdan cepden ulaşırsanız çok sevinirim : 5532854963  numaram bu

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Buluşma elbet olacak ama herkesi toplamak zor Ömerinde dediği gibi. Ama musait oldukca ben tek tekte görüşmek isterim sizlerle.

aramızda en tecrubelimiz Yılmaz abi sanırım onunla özellikler tanısmak isterim tecrube kazanmak adına. İnanıyorumki aramızda güzel dostluklar olacaktır. Çünki hepimizde muhabbet kuşuna gönül veren insanlarız :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Buluşma elbet olacak ama herkesi toplamak zor Ömerinde dediği gibi. Ama musait oldukca ben tek tekte görüşmek isterim sizlerle.

aramızda en tecrubelimiz Yılmaz abi sanırım onunla özellikler tanısmak isterim tecrube kazanmak adına. İnanıyorumki aramızda güzel dostluklar olacaktır. Çünki hepimizde muhabbet kuşuna gönül veren insanlarız :)
abi çok doğru yılmaz abide bu işi severek yapıyo bilgili bir abimiz bende bu işi severek yapıyorum bilgi var olduğunu düşünüyorum ama yerim yok :) malesef üç çiftden yukarı çıkamıyorum güzel güzel  damızlık vasfındaki yavrularım satılıp gidiyo ev ortamında malesef daha fazla çıkamıyorum ama burda buluşup yardımlaşabiliriz mesela mama alacak olsam 5 kglik var hep almaya kalksam hem çok miktarda mama oluyo alamıyorum mesela burda  bazı abilerle konuşsak anlaşsak beraber alırdık ama tabi örnek bu  bunun gibibir sürü sorunlarımız var  yem sorunum var benim çok pahalı kayseride vb.. bir sürü sorun :) inşallah yüzyüzede görüşmek nasip olur

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Dileklerinize sadece İNŞALLAH ARKADAŞLAR...demekle yetiniyorum burada...

1. İnternete her girdiğinizde, Kayseri grubunu ziyaret edin arkadaşlar...
2. Telefon numaralarımız var. kaydedin. illa bişey lazım olduğunda değil, hal hatır sormak için bile arayabiliriz birbirimizi.
3. Herhangi bir olay/gelişme duyduğunuz zaman, kayserili diğer üyelere telefon açın. haberi olup olmadığını sorun... en fazla 1 dk.nızı alır...
4. gözden ırak olan, gönülden de ırak olur. bari cep telefonundan ırak olmasın...

bende hafta sonu internet imkanım yok. ama hafta içi sık sık girip hem forumu, hem kayseri grubunu takip etmeye çalışıyorum. haberiniz olsun...

sağlıcakla kalın...

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Dileklerinize sadece İNŞALLAH ARKADAŞLAR...demekle yetiniyorum burada...

1. İnternete her girdiğinizde, Kayseri grubunu ziyaret edin arkadaşlar...
2. Telefon numaralarımız var. kaydedin. illa bişey lazım olduğunda değil, hal hatır sormak için bile arayabiliriz birbirimizi.
3. Herhangi bir olay/gelişme duyduğunuz zaman, kayserili diğer üyelere telefon açın. haberi olup olmadığını sorun... en fazla 1 dk.nızı alır...
4. gözden ırak olan, gönülden de ırak olur. bari cep telefonundan ırak olmasın...

bende hafta sonu internet imkanım yok. ama hafta içi sık sık girip hem forumu, hem kayseri grubunu takip etmeye çalışıyorum. haberiniz olsun...

sağlıcakla kalın...
abi klavyene sağlık çok doğru söyledin valla :) malesef irtibat sorunu yaşıyoruz

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Cihat abi her kelimende doğruları yazmışın sağolasın.

Ömer kardeşim malzeme termini hakkında sana katılıyorum bendede 3 cift var mama alsak 5 kg aşağısı maliyet artıyor. Bunları bir araya gelip konusup halletmemiz lazım. Cihat abiminde dediği gibi uzaktan uzağa olmuyor ama.

Şimdi mesaim bitti evden yazma imkanım yok inşallah yarın telefonla rahatsız edecem hepinizi tek tek. Ama kızarsanız bir daha aramam :) Selametle kalın yarın görüşürüz.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Tabi ki abi rahatsızlık ne demek Cihat abi daha önce yazmıştı zaten yemi nereden alıyorsunuz diye biz toplandığımızda bunu konuştuk bir çözüm yapıcaz inşallah biz yine buluşmaya hazırız siz müsait olduğunuzda biz hem müsaitiz  ;D

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Kapsamlı bir cevap oldu ama neyse :d

Esnaf felansan uğrayım yanına dicektim. Ben organizede ön muhasebe elemanıyım.
Bugun arayacaktım kayserili ustaları ama yarın araba babamdan kalırsa öğleden sonra ziyarete gitmeyi düşünüyorum.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Kapsamlı bir cevap oldu ama neyse :d

Esnaf felansan uğrayım yanına dicektim. Ben organizede ön muhasebe elemanıyım.
Bugun arayacaktım kayserili ustaları ama yarın araba babamdan kalırsa öğleden sonra ziyarete gitmeyi düşünüyorum.
esnaf değil abi kamuda