Orhan Erdogan
Yeni Üyemiz
S.A bende kayseride oturuyorum ancak istanbulda üniversite öğrencisiyim. hobi amaçlı besliyorum. ama hobi amaçlı 1 çiftle üretim için başlicam. Selamlar saygılar 
Birdaha ki buluşmada diğer arkadaşlarda gelir abi inşallah evet sohbet çok güzeldi sizleri tanımak beni çok memnun etti ama kısa sürdü daha konuşulacak çok şey var....Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:Pazar öğlen, davet üzerine belirtilen noktaya ulaştım...
Çay ve muhabbet gerçekten güzeldi.
2 saate yakın beraber vakit geçirdik Muhammed kardeşim ve Yılmaz abimizle...
Varsın kalabalık olmasın, daha keyifliydi bence...
abi çok doğru yılmaz abide bu işi severek yapıyo bilgili bir abimiz bende bu işi severek yapıyorum bilgi var olduğunu düşünüyorum ama yerim yokYusuf YILDIZ...' Alıntı:Buluşma elbet olacak ama herkesi toplamak zor Ömerinde dediği gibi. Ama musait oldukca ben tek tekte görüşmek isterim sizlerle.
aramızda en tecrubelimiz Yılmaz abi sanırım onunla özellikler tanısmak isterim tecrube kazanmak adına. İnanıyorumki aramızda güzel dostluklar olacaktır. Çünki hepimizde muhabbet kuşuna gönül veren insanlarız![]()
abi klavyene sağlık çok doğru söyledin vallaCihat AVCIOĞLU' Alıntı:Dileklerinize sadece İNŞALLAH ARKADAŞLAR...demekle yetiniyorum burada...
1. İnternete her girdiğinizde, Kayseri grubunu ziyaret edin arkadaşlar...
2. Telefon numaralarımız var. kaydedin. illa bişey lazım olduğunda değil, hal hatır sormak için bile arayabiliriz birbirimizi.
3. Herhangi bir olay/gelişme duyduğunuz zaman, kayserili diğer üyelere telefon açın. haberi olup olmadığını sorun... en fazla 1 dk.nızı alır...
4. gözden ırak olan, gönülden de ırak olur. bari cep telefonundan ırak olmasın...
bende hafta sonu internet imkanım yok. ama hafta içi sık sık girip hem forumu, hem kayseri grubunu takip etmeye çalışıyorum. haberiniz olsun...
sağlıcakla kalın...
sağol abi cümlemizeYusuf YILDIZ...' Alıntı:Gunaydın sayın Kayserililer hayırlı bol üretimler İnşallah.
Ömer ne işle meşgulsun sorabilirmiyim?Ömer GÜLER' Alıntı:sağol abi cümlemize![]()
bilişimciyim abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Ömer ne işle meşgulsun sorabilirmiyim?
esnaf değil abi kamudaYusuf YILDIZ...' Alıntı:Kapsamlı bir cevap oldu ama neyse :d
Esnaf felansan uğrayım yanına dicektim. Ben organizede ön muhasebe elemanıyım.
Bugun arayacaktım kayserili ustaları ama yarın araba babamdan kalırsa öğleden sonra ziyarete gitmeyi düşünüyorum.