KAYSERİ Grubu....Tüm Kayserili Arkadaşlarla irtibat için ekleyiniz...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
hayırlısı bakalım Cihat abi aktif değil galiba

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
ayin 19-24 arasi sivastayim a rkadaslar. kisa bir izin hanimkoyde...

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Ara sıra kendinede zaman ayırman gerekli abi :) Hayırla gidip gelirsin inşallah yolun açık olsun.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
iii tatiller abi Bi kafa dağıt ama araba ile gideceksen bi bakım yaptırsan iyi olur herhalde

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
Tum arkadaslara gunaydin hafta sonu arkadaslar ziyaretime geldi cok memnun oldum hepsine ayri ayri tesekkur ederim cok guzel sohbet oldu yine tekrarlamak isterim guzel bilgi alisverisi oldu

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
4 kişi oluruz o muhakkak Muhammed :) Ömerde gelirse 5 kişi sanırım başka kimse olmaz.
abi önceden haberim olduğu sürece ben bütün toplantı buluşma herşeye gelirim abi ...herkeze hayırlı sabahlar

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Yılmaz EKMEKCİ' Alıntı:
Tum arkadaslara gunaydin hafta sonu arkadaslar ziyaretime geldi cok memnun oldum hepsine ayri ayri tesekkur ederim cok guzel sohbet oldu yine tekrarlamak isterim guzel bilgi alisverisi oldu
Gunaydın abi senden öğreneceğimiz çok şey var daha tek seferle kurtulamazsın zaten :) 
Birde takımları oluşturmaya başladınmı?

Ömer GÜLER' Alıntı:
abi önceden haberim olduğu sürece ben bütün toplantı buluşma herşeye gelirim abi ...herkeze hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar Ömer, buluşma olursa haber veririz muhakkak merak etme.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Gunaydın abi senden öğreneceğimiz çok şey var daha tek seferle kurtulamazsın zaten :) 
Birde takımları oluşturmaya başladınmı?

Hayırlı sabahlar Ömer, buluşma olursa haber veririz muhakkak merak etme.
tamam abi sağol :)

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Benim kuşların uyum sğresi sandığımdan kısa sürecek sanırım. 2 çiftin dişileri sürekli yuvalığa girip çıkmaya başladı buda beni aciyip mutlu ediyor :) Allah'ın izni ile 3 çiftin soyağından ilerle üretimi büyütmeyi düşünüyorum.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Benim kuşların uyum sğresi sandığımdan kısa sürecek sanırım. 2 çiftin dişileri sürekli yuvalığa girip çıkmaya başladı buda beni aciyip mutlu ediyor :) Allah'ın izni ile 3 çiftin soyağından ilerle üretimi büyütmeyi düşünüyorum.
inşallah abi eğer kan değişimi felan yaparsan ilerde yavruların olduğunda seni bir gün misafir ederim benim dazmızlığa ayırdığım yavrulardan sanahediye ederim kan değişimi önemli bir faktör abi

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Yılmaz EKMEKCİ' Alıntı:
Abi sanada günaydın tekrar söyleyeyim üretimhanen gerçekten çok güzel hayran kaldık ileride dahada güzelleşeceği malüm sohbete gerçekten doyum olmuyor.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Ömer GÜLER' Alıntı:
inşallah abi eğer kan değişimi felan yaparsan ilerde yavruların olduğunda seni bir gün misafir ederim benim dazmızlığa ayırdığım yavrulardan sanahediye ederim kan değişimi önemli bir faktör abi
Ömer aklımda salma yapıp yavrudan 4 5 tane kuş alıp şimdiden büyütmek var ama kısmet bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Ömer aklımda salma yapıp yavrudan 4 5 tane kuş alıp şimdiden büyütmek var ama kısmet bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek :)
abi yavrudan yapman senin için iyi olur doğru bir düşünce salma sayesinde yağlanmazlarda hem anlaştıkları kuşu kendisi seçer ama salma yapıyosan  erkeklerden çok dişi lazım abi sana :)

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Salmayı üretim için değil Ömer yavru büyütmek için yapacam inşallah. İçine 4 5 tane yavru atıp damızlık büyütecem sonra kafeslere alırım :)

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
salmayi pvc kapli teldn yap. aluminyum profilden iskelet cikartirsin...fazla bi maliyeti olmaz...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Abi aklımda bir proje var pvc pencere şeklinde 3 cepheli 4. cephe duvara dayalı 1 genişliğinde 1,5 metre boyunda ,1 metre uzunluğunda dolap gibi yani ön kısmı pencere şeklinde açılacak boyle bir sistem ne kadara maliyeti olur ???

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Anladım Cihat abi sağolasın. Tam olarak yapmaya karar verince fikirlerinize yeniden başvururum inşallah.

Ben yem alacak arkadaşlar hangisinden alıyım. Birde alacak bir kişi daha varsa 25 kg getirtelim istiyorum. Tek basıma hem fiyat artıyor hemde çok fazla geliyor.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Anladım Cihat abi sağolasın. Tam olarak yapmaya karar verince fikirlerinize yeniden başvururum inşallah.

Ben yem alacak arkadaşlar hangisinden alıyım. Birde alacak bir kişi daha varsa 25 kg getirtelim istiyorum. Tek basıma hem fiyat artıyor hemde çok fazla geliyor.
abi bende yem almak istiyorum ama yavrular satılmadan zor :)