Kayseriden Selamlar

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Selamün aleyküm üstadlar evde 1 çift cennet papağanı besliyorum.Öğrenciyim ve hedefim şimdilik ufak çaplı bir hobihane kurmak istiyorum.Hobihane kurmak için yer sıkıntım yok ama çok aceleci davranmak istemiyorum.Bu site sayesinde bilgi eksiklerimi tamamladıktan sonra ilk etapta evde 2-3 çift muhabbet kuşu ile başlamak istiyorum ve baktım kuşlara iyi bir bakıcı oluyorum ağır ve sağlam adımlarla hobihane kurma yoluna koyulmak istiyorum.Yani Hobihane kurana kadar bayağı bir başınızı ağrıtmayı düşünüyorum. rotfl

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Hayırlısı Olsun Estafurullah baş ağrıtmak ne demek :) bildigimiz konularda yardım ederiz hertürlü

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz siz yeterki bu yolda emin adımlarla ilerlemek isteyin Saygılar.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Kadir Can ŞAFAK' Alıntı:
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz siz yeterki bu yolda emin adımlarla ilerlemek isteyin Saygılar.
  ama  herşeyden  önce  EĞTİMİNİZİ tamamlayın beyniniz ikiye ayrılmasın dersler  kuşlar  diye..

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Karahan UZUN.' Alıntı:
  ama  herşeyden  önce  EĞTİMİNİZİ tamamlayın beyniniz ikiye ayrılmasın dersler  kuşlar  diye..
Tabiki başta eğitim gelir ama nasıl desem benim hayvanlara karşı bir zafım var 1 sene önce babam 10 litre akvaryumda 2 3 tane japon balığı getirdi ve hemen kısa sürede akvaryumu büyüttüm balıkları değiştirdim.1 ay öncede babam cennet  papağanı aldı şimdide kuşlara sardım. Ama kuş üretimhanesi konusunda babamda kararlı.  ;D