carpenectum
Üyemiz
Kan dolaşımı ve kızıştırma için keçi boynuzu tozunun mamalarda kullanıldığını duydum. Aramızda kullanan varsa sonuçlarını paylaşabilir mi ?
hilmi bey karahindibağını ne şekilde veriyorsunuz?Hilmi KURU' Alıntı:ben çok nadir olmakla beraber kullanıyorum fakat size şunu önerebilirim. düzenli olarak haftada 3 kez mama verin (ben hazır mama kullanıyorum siz evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz ) sularına haftada bir vitamin koyun arada yeşillik verin ki karahindibağı nı öneririm tam mevsimi ve o zmn kızışmaya başladıklarını göreceksiniz. benim dişi 5.5 aylık kahveye rengine dönmeye başlayan ceresi var. ek olarak kuşlarınıza verdiğiniz nijer vs ürünler kuşlarınızı agresif huysuz yapabiliyor
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,20435.msg285620.html#msg285620Mehtap YILMAZ' Alıntı:Karahindiba nasıl bir bitki tazesi nerede bulunur ki pazarda filan olur mu acaba?
+++Ali ÖZEN' Alıntı:Ben keçiboynuzu tozu nu mamalarında veriyorum... Oldukça iyi sonuç aldım... düzenli verildiği takdirde yumurtlama sürecini indiriyor... tavsiye ederim...