Keçi Boynuzu Tozu Kullanan Var mı ?

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Kan dolaşımı ve kızıştırma için keçi boynuzu tozunun mamalarda kullanıldığını duydum. Aramızda kullanan varsa sonuçlarını paylaşabilir mi ?

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
kardes konu acmadan forumda arama bolumu var.arama yapmayi denersen Sonuclari gorursun...

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Cihat kardeşime katılmakla beraber , nijer ve ya keçi boynuzu gibi ek maddeler hiç bir zaman %100 sonuç vermez. Bazı kuşlarda güzel sonuçlar alınabilirken bazılarında hiç bir tepkime görülmez. Denemekte fayda var.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
ben çok nadir olmakla beraber kullanıyorum fakat size şunu önerebilirim. düzenli olarak haftada 3 kez mama verin (ben hazır mama kullanıyorum siz evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz ) sularına haftada bir vitamin koyun arada yeşillik verin ki karahindibağı nı öneririm tam mevsimi  ve o zmn kızışmaya başladıklarını göreceksiniz. benim dişi 5.5 aylık kahveye rengine  dönmeye başlayan ceresi var. ek olarak kuşlarınıza verdiğiniz nijer vs ürünler kuşlarınızı agresif huysuz yapabiliyor

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Hilmi KURU' Alıntı:
ben çok nadir olmakla beraber kullanıyorum fakat size şunu önerebilirim. düzenli olarak haftada 3 kez mama verin (ben hazır mama kullanıyorum siz evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz ) sularına haftada bir vitamin koyun arada yeşillik verin ki karahindibağı nı öneririm tam mevsimi  ve o zmn kızışmaya başladıklarını göreceksiniz. benim dişi 5.5 aylık kahveye rengine  dönmeye başlayan ceresi var. ek olarak kuşlarınıza verdiğiniz nijer vs ürünler kuşlarınızı agresif huysuz yapabiliyor
hilmi bey karahindibağını ne şekilde veriyorsunuz?

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
genellikle yeşillik kısmını kafeslerine asıyorum onuda haftada üç kez veriyorum. mamada da kullana bilirsiniz bizimkiler görünce pür dikkat yeşilliğe kitleniyorlar ve  severek yiyorlar :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Karahindiba nasıl bir bitki tazesi nerede bulunur ki pazarda filan olur mu acaba?

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Ben keçiboynuzu tozu nu mamalarında veriyorum... Oldukça iyi sonuç aldım... düzenli verildiği takdirde yumurtlama sürecini indiriyor... tavsiye ederim...

Adı
Nihat
Soyadı
SOYUMTÜRK
Ben keçi boynuzu tozunu yaklaşık üç aydır düzenli olarak veriyorum mamanın üzerine çok az miktarda serpip iyice karıştırıyorum üç çift ile başladım şuan 27 adet kuşum var mamayı kendim hazırlıyorum ben biraz fazla verdiğim kanısındayım yavrular tam büyümeden yuvadan atmaya ve tekrar yumurtlamaya çalışıyorlar buda yavrular için hüsran 18 yavrudan 8 tanesini kendileri öldürdü 

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Bende kullanıyorum aynı sorun bende de oldu artık altında yavru olanlara vermiyorum çünkü çabuk kızıştırıyor, bence yumurtlayacak olanlara ver sonuç mükemmel.