KEKİK GÜNÜMÜZ...

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR KEKİĞİN FAYDALARINI ÇOĞUMUZ BİLİYORUZDUR SANIRIM..BEN KEKİĞİ HEM MAMALARINA HEM DEZENFEKTE OLARAK YUVALARINA VE TAVA ALTLARINA KULLANIYORUM ...KEKİĞİN OLDUĞU YERDE MİKROP OLMAZ... ;D HEM ÜRETİMHANEM MİS GİBİ KEKİK KOKUYOR.EĞER KEKİK KOKUSU SİZE RAHATSIZLIK VERMİYORSA EN AZINDAN 10GÜNDE BİR TEMİZLİK SONRASI UYGULAMANIZI TAVSİYE EDERİM.

KEKİK FAYDALARI:Bakteri oluşumunu engellemektedir.Dezenfekte edici Mikrop kırıcı (antiseptik) bir bitkidir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ali ÜNAL' Alıntı:
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR KEKİĞİN FAYDALARINI ÇOĞUMUZ BİLİYORUZDUR SANIRIM..BEN KEKİĞİ HEM MAMALARINA HEM DEZENFEKTE OLARAK YUVALARINA VE TAVA ALTLARINA KULLANIYORUM ...KEKİĞİN OLDUĞU YERDE MİKROP OLMAZ... ;D HEM ÜRETİMHANEM MİS GİBİ KEKİK KOKUYOR.EĞER KEKİK KOKUSU SİZE RAHATSIZLIK VERMİYORSA EN AZINDAN 10GÜNDE BİR TEMİZLİK SONRASI UYGULAMANIZI TAVSİYE EDERİM.

KEKİK FAYDALARI:Bakteri oluşumunu engellemektedir.Dezenfekte edici Mikrop kırıcı (antiseptik) bir bitkidir.
Paylaşımın için teşekkürler Ali Bende haftada birkere kuşların mamalarına kekik kullanıyorum

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
aynen bende haftada bir mamalarına koyuyorum kesinlikle çok faydalı bi bitki

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Güzel fikirmiş.
Bende mamalarına katıyorum ve yuvalık altlarına tütün koyuyordum kekikte güzelmiş.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
haftada bir gün ılık suda demleyerek kuşlarıma ikram ediyorum.çok faydalı.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
hergün mamalarına  15 günde bir yağını sularına veririm paylaşım için teşekkürler

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Mamalarına kuru kekik mi taze kekik mi kullanıyorsunuz acaba.Paylaşım için teşekkürler.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Günün birinde mamayı yedirebilirsem kuşlarıma bende denerim inş :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gürcan TATAŞ' Alıntı:
Mamalarına kuru kekik mi taze kekik mi kullanıyorsunuz acaba.Paylaşım için teşekkürler.
kURU KEKİK AMA Bİ ŞEY VAR BU DAĞ KEKİĞİ DİYORLAR ACIMSI Bİ KEKİK VAR ONLARDAN VERME YOKSA ZAYIFLATIRSIN KUŞLARI ONA DİKKAT EDİN YETER GÜRCAN BEY.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Paylaşım için teşekkürler.Bilmediğim bir şeyi daha öğrenmiş oldum. Yarın yapacağım mamanın içine bir tutam deneyeceğim.