Kekliğim :)

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Değerli dostlar siğirtteki bir arkadaşımın gelirken hediye getirdiği kekliği sizlerle paylaşmak istedim.
İşte yeni kekliğim

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Maşallah hayırlı olsun.
Keklik severlerinde sayısı az değil hani :) petshop sahibi bi arkadaşım neredeyse muhabbet kuşları kadar kekliksatışı yapıyor.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
güzel keklik.galiba kınalı keklik .en güzel ötenleride kınalı keklik olanlar.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
MAŞALLAH güzel keklik.Benim sana tavsiyem sürekli kum veya küçük çakıl taşı muhakkak önünde bulunsun malum taşlıkları var taşsız kalmasın hayvan suyuda her zaman önünde kalmasına gerek yok ginde bir kere iki kere önüne koysan içer sende suluğunu kaldırırsın suyu döküp kafesi üstünü yaş etmesinden kurtulursun çok az yeşillik ver fazlası ishal yapar sıcağı sevmez kesinlikle güneş altında kalmasın.İnce bir  kum veya toprak ayarla güneşte ısıt eğer evcil se kaçmıyorsa çıkar kuma girsin bonyosunu yapsın varsa imkanın kafese bir kaya parcası tak gagasını bilesin.Aklıma gelenler bunlar sağlıklı keklikler.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
maşaALLAH çok güzelmiş güle güle besle ;D

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ahmet Öndül' Alıntı:
MAŞALLAH güzel keklik.Benim sana tavsiyem sürekli kum veya küçük çakıl taşı muhakkak önünde bulunsun malum taşlıkları var taşsız kalmasın hayvan suyuda her zaman önünde kalmasına gerek yok ginde bir kere iki kere önüne koysan içer sende suluğunu kaldırırsın suyu döküp kafesi üstünü yaş etmesinden kurtulursun çok az yeşillik ver fazlası ishal yapar sıcağı sevmez kesinlikle güneş altında kalmasın.İnce bir  kum veya toprak ayarla güneşte ısıt eğer evcil se kaçmıyorsa çıkar kuma girsin bonyosunu yapsın varsa imkanın kafese bir kaya parcası tak gagasını bilesin.Aklıma gelenler bunlar sağlıklı keklikler.
+ 1 yakalayabilirseniz çekirgeye bayılır canlı verirseniz daha iyi olur.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Bir eşi olursa şarkı söylerken göbek atabilir..

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Yorumlarınızdan dolayı herkese teşekkürler.Ayrıca Ahmet Bey tavsiyeleriniz çok iyi oldu bunları bilmiyordum.Doğadan yakalama olabilir çünki evcil değil.Zamanla eğiticem inşallah.(Tabi başarabilirsem).Elimi kafese koymamla gagalamaya başlıyor.Birde maşallah kanatları çok kuvvetli.Elime alıyım seviyim biraz dedim ama nerdeeee.İnşallah ileride daha sakin, uysal bir hale gelir ve bana alışır.

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Kekliğin kumda hergün banyo yapmasını sağlarsanız çok iyi olur, kafeste ayakları çok çabuk iltihaplanır, taşa toprağa basması lazım. Çekirgeyi temiz yerden yakalayın, şehre yakın yerden yakalayıp verirseniz parazit yapabilir. Hayırlı olsun