Kendi Tasarımım PVC BOX MİNİ HOBİHANEM.

carsi-7

Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
KILIÇ
bi insanın yaptığı işten keyif alması bu olsa gerek harika olmus emeğine sağlık.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Özgür ÇİN' Alıntı:
Sanırım burda insanı tek zorlayacak; akıllı yemliğe yem ilave edilmesi ve akıllı yemliğin alt haznenin çıkartılması olabilir.
Önde olduğu kadar pratik olmasada, zor olmuyor. Hele elin alıştımı gayet kolay oluyor.
Bu arada tüm arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
valla mükemmel
ilerisi için banada yardımcı olurmusunuz yaptırmada?

E

elaziz2316

Guest
Özgür ÇİN' Alıntı:
Sanırım burda insanı tek zorlayacak; akıllı yemliğe yem ilave edilmesi ve akıllı yemliğin alt haznenin çıkartılması olabilir.
    Özgür bey dikaktli davranışınızı tebrik ederim. Herkes görselliğe bakıp bu kısmı atlamış sanırım.

Abdullah bey, ne kadar el alışkanlığı olsa da ileri de bu işlem size hammaliye gelebilir. Bu yemliklerin kullanılmasının en büyük sebebi yemliği çıkartmadan üstten yem doldurmak ve de alttan kabuk ve düşün yemlerin pratik bir şekilde alınması. Sizin tasarımızında alt hazne sorun değil. Yemliklerin bulunduğu alana bir tava yaparsanız yemliğin alt sürgüsünü takmasanız da olur. Nasıl olsa kabuklar tavaya dökülür. Ama yem bırakmak için sürekli yemliği ordan dışarı çıkartmanız gerekecektir. Bu da zamanla o yemliğin tırnaklarının kırılmasına sebebiyet verecektir.

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
elinize saglik kuslariniz vip kafesde mutlu olurlar insallah

bende resimlerinizi kopyaladim
yuvalik plastik olursa daha guzel olur diye dusunuyorum
yaptirirsam bir gun arkadaslarin onerilerini resimlerinize isleyecegim

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Gercekten harika olmuş hayırlı üretimler bazen kalite istiyorsak belli bir meblağa yi gözden çıkaracaz parasına değmiş

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah 10 numara kafes.Hayırlı üretimler dilerim.Slm

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Tasarım ve malzemelerin uyumu 10 numara olmuş.Kuşlar için 5 yıldızlı konfora sahip otel gibi olmuş.
daha iyi olması için fikir belirtiyorum , yuvalık hoşuma gitmedi onun yerine plastik folluk kullan ama en sağlıklısı ağaç deniliyor oda ayrı bir konu.
Akıllı yemlik yerin kötü olmuş alt kaset çıkartılır ama doldurma sıkıntı olur , illaki orada kalacaksa ben olsam 1-1,5 litrelik pet su şişelerine yemi boşaltırım , ucuna su hartumu takıp akıllı yemliğe üstten doldurma yapmaya çalışırdım.belki daha kolay olurdu.
Tüneklerle oynama böyle kalsın.illaki oynayacaksan tünekleri karşı tarafdan tutturman lazım.
karşı yerlere ağaç takoz yaptırıp 2 cm x 2 cm x 2 cm tunek kalınlığı kadar delik açtırıp tunekleri buraya sıkıştırma yapa bilirsin , takozuda pvc ye 3m çift taraflı bantla tuttura bilirsin yada silikon ile vb.yapıştır gitsin.

Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan.Allah bol yavrular nasip etsin.