Kendi yaptığım resim :) umarım beğenirsiniz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bu resmi hayallerimi yansıttığından dolayı paylaşıyorum kuşlarla ilgili yaptığım resimleri bu konu altında paylaşmaya devam edeceğim inşallah beğenirsiniz gerçekten kendim yaptım kopya çekmeden ve de bir yere bakmadan tamamen hayal ederek yaptım[/url
] [url=http://bit.ly/c25MCx]

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kırmızı gölü yemek yiyen lutino ;) o yüzden kırmızı gözlü
sağol abi beğendiğinize çok sevindim

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
Efakan kardeşim senin kabiliyet kuvvetli ileride inş iyi bir mesleğin sahibi olursun başarılarının devamını dilerim. Birde fazla kuşlara kafanı takma derslerine ağırlık ver.  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi ödevler bitiyor dersler bitiyor kuşlar başlıyor bnde :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
EFEKAN  BİRİNCİ RESİMDE SANIRIM  YERLİNIN ALTINA JUMBO YAVRU VERDİN  :) DAMIZLIK ALTI  :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
:d abi o yumurtadan önce çıkmış :d heralde o anki ruh halim öyleydi dikkat edersen bütün yavrular birbirlerinden farklı boyda çoğunlukla yumurtadan 1-2 gün arayla çıktıkları için ama bu harbiden biraz fazla olmuş heralde baba jumbo :D

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
:d abi o yumurtadan önce çıkmış :d heralde o anki ruh halim öyleydi dikkat edersen bütün yavrular birbirlerinden farklı boyda çoğunlukla yumurtadan 1-2 gün arayla çıktıkları için ama bu harbiden biraz fazla olmuş heralde baba jumbo :D
........Bİ BOYLAMA  VAR ORADA :)..............SULTANDA  BASARILI SEN YAPARSINDA OLMAZ MI KARDEŞİMM :)