Kişisel Sayfalarımız

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Site yönetimine naçizane bir önerim var.
Forum içerisinde üyelerin kendilerine, üretimhanelerine ve/veya kuşlarına ait bilgileri paylaşacağı, tanıtımlar yapabileceği, günlükler hazırlayacağı bir bölüm. Böyle bir bölüm içerisinde kendine ait bir sayfa açmak isteyen kullanıcının. Bir konu açması yeterli olacak ve kendi konusu içerisinde yetkisi olabilecek (kilitleme, anket ekleme, konu başlığı değiştirme vs.) Bu konu altında kendini, üretimhanesini, kuşlarını tanıtacak. Güncel bilgiler verecek. Bu sayfalarıda diğer tüm kullanıcılar takip edebilecek.
Bu sayfaların takipçileri artacak, keyifli sohbetler oluşacak, karşılıklı öneri ve eleştiriler olabilecek. Üreticiler kendilerini daha detaylı tanıtabilecek, tekil müşteri bulmaları kısmen kolaylaşacak ve kendi hobisi ile ilgili bir arşiv oluşturabilmiş olacak.

Hem site hitini artırabilecek, hem sayfa sahiplerinin keyif almasını sağlayacak hemde siteye yeni üyelerin daha sık ziyaret etmelerini sağlayabilecek sürekli takip edilecek konular olabilir diye düşünüyorum.

Saygılarımla..

E

elaziz2316

Guest
    Düşünce güzel. Ama sanki forum ortamından, şahsi ortama kayar gibi geliyor bana. Yani MSN gibi bu sefer üyeler o alanda yazışma yapmaya başlayabilir. Bu da sitemize uymaz diye düşünüyorum.

Ama yazışma olmadan Sadece üretimhanelerinin ve kuşlarının güncel resimlerini koyabileceği bir alan olabilir. Ama o alanlarda yazışma yapılmasını şahsen doğru bulmuyorum. Zaten isteyen kişisel ileti gönderebiliyor.

Benim nacizane fikrim budur.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
yorum yazımı olmazsa orada yazışmalarda olmaz bu sayede forumdan da kopmamış ve bireyselleşmemiş olur.bu şekilde olursa bence çok güzel olabilir

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Düşünce güzel. Ama sanki forum ortamından, şahsi ortama kayar gibi geliyor bana. Yani MSN gibi bu sefer üyeler o alanda yazışma yapmaya başlayabilir. Bu da sitemize uymaz diye düşünüyorum.

Ama yazışma olmadan Sadece üretimhanelerinin ve kuşlarının güncel resimlerini koyabileceği bir alan olabilir. Ama o alanlarda yazışma yapılmasını şahsen doğru bulmuyorum. Zaten isteyen kişisel ileti gönderebiliyor.

+ 1

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İsmail ODLUYURT' Alıntı:

+2

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
İsmail ODLUYURT' Alıntı:

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
arkadaşın fikirleri çok güzel bunları tavsiye ve sakıncaları ile harmanlayarak en güzel en doğruyu bulabilir daha fazla faydalı neyse  o olsun derim benim önerimde kişilerin profillerin daha kapsamlı mesela  bazı arkadaşların nereden katıldığı ismi yaşı dahi yok bazıları takma isimle katılıyor  ilgi gören konular o kişinin profilinde toplanabilir gibi slm

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Ben konuyu açarken site yönetimine naçizane bir önerim var dedim ama bu sadece bölümü açacak olan onlar olduğu içindi. Burada asıl önemlisi kullanıcıların fikirleridir zira sayfaların sahipleri olacak olan paylaşımcı olacak olan onlardır.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Bencede forum amacını yitirir gibi geliyor.Herkes kendi sayfasına bakacak ve kendi sayfası ileilgilenecek.Sadece resim olabilir diye düşünüyorum.Saygılar...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Aslına bakarsan üstadların çoğunun kendi konusu üretimhane resimleri topiğinde var. Ben çok ta gerekli olmadığını düşünüyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her üyeye bir sayfa açılacak olsa yüzlerce üye var. Sadece belli başlı üyelere yapılacak olsa bu durumun diğer üyeler için pek doğru olacağını sanmıyorum.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Konu hakkında dün selahattin abi ile telefonda görüştük ve dün akşamdan bu yana eklentiyi arıyorum. Smf 2 blog eklentisini bulduğumda kurulumu gerçekleştireceğim.

Sizlerde yardımcı olursanız eklentiyi aramak konusunda sevinirim  rotfl music