Kıvrık Gagalılar Üreticileri Derneği olarak hediye kuş stüdyosu kampanyası

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
şimdiden kazanacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:
site sakinleride derneğe üye olaydı iyidi .kaan kardeş senide aramızda görmek isteriz.
Hakan kardeş yakın zamanda  kısmetse  olacağız  benimki sadece  mübelaydı  keza ihtiyacım yok  çünkü evde hobi maksatlı üreticiydim artık geçici  olarak  hobiyide bıraktım yalnız  yakın zamanda  onada  başlayacağım ve  Karahan  Kaan ı kullanmıyorum 28 senedir  :)    ve  bana böyle  bir  icat çıkmış olaydıda  mutlaka  birilerine hediye derdim ve  hediye edebileceğim çok değerli  dernek  ve  site sakinleri  abimiz  var idi....

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
dernek üyelik evraklarım elinize ulaştığına göre bende yazabilirim. ŞAHİN USTAYA teşekkürler......    456901

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ben 2 sene oldu üretim yapıyorum.bu üretim olayı tarım bakan.çalışmaları netleşmediği sürece üye olamam çünki fatura vs olayı sıkıntı durumla ilgili yönetici abilerimiz bize ayrıntılı açıklama yapmışlarmıdır forumda ben bulamadım.onlar bir açıklama yapsada ona göre ya tamam ya devam deyip derneğe üye olucam.birşeydaha ben şimdi derneğe üye olsam hemen 2013 bileziği alabilecekmiyim???????????????????