"KIVRIK GAGALILAR VE KAFES KUŞLARI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ" Kurulmuştur

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Selahattin abi üye olan arkadaşlara teşekkür ediyorsunuz fakat bu benim fikrim asıl teşekkür edecek olanlar bizleriz Türkiye de hepimizi tek çatı altın da toplayıp daha tertipli,düzenli ve bilinçli bu hobiyi en iyi yerlere taşımak amaçlı bir derneğin üyeleri olmak asıl mutluluk verici olanı.Allah izin verirse artık yurt dışından kuş almak ya da getirtmek için uğraşmayıp yurt dışından bize kuş almaya gelirler....

BAYTEK55

Yeni Üyemiz
Adı
SİNAN
Soyadı
SİVRİ
bende üye olmak istiyorum gümüşhanedeyım mümkün mü acaba eger mümkünse bende evraklarımı gonderip uye olmak istıyorum güzel bir numarada bana düşer inş. :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sinan SİVRİ' Alıntı:
bende üye olmak istiyorum gümüşhanedeyım mümkün mü acaba eger mümkünse bende evraklarımı gonderip uye olmak istıyorum güzel bir numarada bana düşer inş. :)
Sinan kardeş derneğimize katıldığın için teşekkürler 60 sıra numarasıyla listeye ekledim hayırlı uğurlu olsun

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Sinan SİVRİ' Alıntı:
Hayırlı olsun

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ÖMER ADAM VE SATILMIŞ ERBEN Evraklar dün saat 11 de kargoya verilmiştir, akşam 17:08 ^de  İstanbul'a gitmek üzere yola çıkmıştır
                                        Bilgilerinize arz ederim. :)

altan ertunc

Yeni Üyemiz
herkese hayırlı uğurlu olması dileklerimle. bilal beyin referansıyla 83 numaralı üyeliği de ben almak istiyorum. selam ve saygılar...

altan ertunc

Yeni Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Altan dernek üyeliğin hayırlı uğurlu olsun hoş geldin

Altan Bey 83 no sizin.
Ailemize hoş geldiniz.

Hoşbulduk umarım güzel birliktelik olur.. hayırlı olsun derneğimiz.