ilker
Uzman Üyemiz
AHMET SALMAN HOŞ GELDİN EVRAKLAR GELMEDEN İNANMAM

Mustafa üye olmak istiyen her türk vatandaşı üye olabilirMustafa SARGIN' Alıntı:üye olamak isteyen herkes üye olabiliyormu.
teşekkürler abi o zaman evraklarımı yarın kargoya veriyorum saygılarımla.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mustafa üye olmak istiyen her türk vatandaşı üye olabilir
Mustafa derneğimize katıldığın için teşekkürler üye listesine ekledim seniMustafa SARGIN' Alıntı:teşekkürler abi o zaman evraklarımı yarın kargoya veriyorum saygılarımla.
ben teşekkür ederim abi.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Mustafa derneğimize katıldığın için teşekkürler üye listesine ekledim seni
Sinan kardeş derneğimize katıldığın için teşekkürler 60 sıra numarasıyla listeye ekledim hayırlı uğurlu olsunSinan SİVRİ' Alıntı:bende üye olmak istiyorum gümüşhanedeyım mümkün mü acaba eger mümkünse bende evraklarımı gonderip uye olmak istıyorum güzel bir numarada bana düşer inş.![]()
Hayırlı olsunSinan SİVRİ' Alıntı:bende üye olmak istiyorum gümüşhanedeyım mümkün mü acaba eger mümkünse bende evraklarımı gonderip uye olmak istıyorum güzel bir numarada bana düşer inş.![]()
HAYIRLI OLSUNMustafa SARGIN' Alıntı:evraklarımı bugün kargoya verdim saygılarımla.
Altan Bey 83 no sizin.Altan ERTUNÇ' Alıntı:herkese hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Bilal beyin referansıyla 83 numaralı üyeliği de ben almak istiyorum. selam ve saygılar...
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Altan dernek üyeliğin hayırlı uğurlu olsun hoş geldin