KIVRIK GAGALILAR YARIŞMASINDAKİ DERECEM ( Cemal TANIŞ )

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Valla sen gördün serkan arabadaki halini kuşun son anda sizlerin yani yılmaz abi, yavuz abi, tuncay abi, oğuz, yavuz ve sen bu kadar getirmişsin vazgeçme demeseydiniz kuş geldiği gibi geri dönecekti bu başarı bence sizlerin  thumbsupbo Teşekkürler. Ama kuş şuan bir garip bakıyor nerde benim ırkının en iyisi amblemim diyo  smileki alkisd

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Tebrik ederim. Tepeli kuş üreten üreticiler varken Cemal Tanış 'ın Jumbo tepeli ile 1.lik almasına çok şaşırdım. Tekrardan ve canıgönülden tebrikler. Daha nice ilklere inşallah.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Neden şaşırdığınıza anlam veremedim Onur bey Cemal kardeşimizde tepeli kuş üretiyor kuşuna güvenmiş yarışmaya sokmuş hakkıyla almış birinciliğini şaşırılacak bi durum göremedim ben

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Sezgin abi onur beyin demek istediğini anladım ben. Yani tepeli ürettiğimi bilmediğini söylemek istemiş :) onur bey (kardeşim) aslında aramızda o kadar çok tepeli üreten üreticilerimiz varki her an herşey olabilir :)

Tebrikleriniz için teşekkür ederim

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Ben forumda gördüğüm kadarıyla yazdım. Yanlışım varsa affola. Jumbo tepeli nadir bulunan bir tür ve benim forumda gördüğüm tepeli üreticilerinin dışında birinin 1. olmasına şaşırdım. Tabiki hakkıdır şüphesiz ona diyecek birşey yok.
Ek olarakta hem forumdan çok faydasını gördüğümüz hemde dernek üyelerinden birinin bu dalda 1.lik almasınada ayrıca sevindim.  :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Cemal tekrar tebrikler..

Serkan KUCCUK' Alıntı:
haklısın bır alınganlık oldu kuşlarda :) ırkın en guzelı felan beklıyordu benım dişiler ama takılmayınca bır somurtma uretımhane yem yememe felan başladı bennde dun elle ayzdım taktım duzeldı kuşlar  smileki smileki smileki
  Bizde Parçalının Spangle sini ürettik ama sonuç nafile..  :D  :D

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Yılmaz abi  smileki smileki smileki herşey zamanla rayına oturacaktır o zaman rakipsiz olarak derece senin kimde var o renk bir kuş başka  :D :D

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Cemal tekrar tebrikler..
  Bizde Parçalının Spangle sini ürettik ama sonuç nafile..  :D  :D
Yılmaz abim o kuşun mümkünse bi resmini yayınlada bizde görelim

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Kardeşim tebrik ederim tekrardan başarılarının devamını dilerim.. thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş maaşallah yakışir tüm arkadaşların dilek ve temennilerine katılıyor canı gönülden tebrikler allah cc yardımcın olsun slm evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea