Büyük ihtimal karışık yemdir. İçinde nijer tohumu olduğunu varsayarak böyle lanse edilmiştir. Forumda da yem oranları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kendiniz karıştırabilirsiniz. Niye kızıştırmak istiyorsunuz. Sağlıklı bir kuşun çiftleşmemesi için bir engel yok bence. Biraz sabır gösterin. Kafes kuşu oldukları için doğadan tedarik ettikleri vitamin-mineral-kalsiyum gibi ihtiyaçlarını giderin ve sularını temiz tutun. Bol üretimler.
Kuşlarımda cok şukur saglıklılar bi çift işte 1 sene oldu yawru alamadım bende bi denıyım dedım o kızıstırıdan aldım smdı ben onu nasıl kullanıcam suandakı kullandıgım yemın ıcınemı atıyım napıyım onu bılmıym
Büyük ihtimal karışık yemdir. İçinde nijer tohumu olduğunu varsayarak böyle lanse edilmiştir. Forumda da yem oranları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kendiniz karıştırabilirsiniz. Nijer kızıştırmak istiyorsunuz. Sağlıklı bir kuşun çiftleşmemesi için bir engel yok bence. Biraz sabır gösterin. Kafes kuşu oldukları için doğadan tedarik ettikleri vitamin-mineral-kalsiyum gibi ihtiyaçlarını giderin ve sularını temiz tutun. Bol üretimler+1.bulet bag arkadaş gereken bılgıyı vermıs evdekı yemıne karıstır ver bırsey olmaz.