Kızıştırıcı

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Sa kuşlarıma ben hiç kızıştırıcı kullanmadımda şimdi bitane aldım nasıl kullanıyosunuz sölermısınız

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Büyük ihtimal karışık yemdir. İçinde nijer tohumu olduğunu varsayarak böyle lanse edilmiştir. Forumda da yem oranları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kendiniz karıştırabilirsiniz. Niye kızıştırmak istiyorsunuz. Sağlıklı bir kuşun çiftleşmemesi için bir engel yok bence. Biraz sabır gösterin. Kafes kuşu oldukları için doğadan tedarik ettikleri vitamin-mineral-kalsiyum gibi ihtiyaçlarını giderin ve sularını temiz tutun. Bol üretimler.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuşlarımda cok şukur saglıklılar bi çift işte 1 sene oldu yawru alamadım bende  bi denıyım dedım o kızıstırıdan aldım smdı ben onu nasıl kullanıcam  suandakı kullandıgım yemın ıcınemı atıyım napıyım onu bılmıym :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Büyük ihtimal karışık yemdir. İçinde nijer tohumu olduğunu varsayarak böyle lanse edilmiştir. Forumda da yem oranları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kendiniz karıştırabilirsiniz. Nijer kızıştırmak istiyorsunuz. Sağlıklı bir kuşun çiftleşmemesi için bir engel yok bence. Biraz sabır gösterin. Kafes kuşu oldukları için doğadan tedarik ettikleri vitamin-mineral-kalsiyum gibi ihtiyaçlarını giderin ve sularını temiz tutun. Bol üretimler+1.bulet bag  arkadaş gereken bılgıyı vermıs evdekı yemıne karıstır ver bırsey olmaz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bence erkek yada dişiyi değiş bir yıl epey bir süre yada ev ortamında ucurmaktan vazgecin